På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.

Om Lyko Online AB

Företagsinformation

Lyko Online AB / Lyko.se

Org.nr: 556740-9502

Tel: 0281-71490

E-post: fraga@lyko.se

 

Adress:
Lyko Online AB
Kyrkbyvägen 1
780 50 Vansbro

Delar av personalen på Lyko.se's lager i Vansbro

 

Trygg e-handel

Lyko.se är certiferad av Trygg e-handel, det betyder att du kan känna dig trygg & säker när du handlar av oss. Trygg e-handels uppgift är att skydda dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade. För att läsa mer om Trygg E-handel och dina rättigheter som konsument kan du besöka www.tryggehandel.se

Lyko.se certifikat hittar på http://www.tryggehandel.se/butik/318

 

Lyko.se & Lyko Online AB

Lyko är specialiserat på hår och hårvårdsprodukter. Tillsammans med våra leverantörer och partners ser vi till att våra kunder får hårvård och hårvårdsprodukter anpassade för respektive kund.  

 

Verksamhetsinriktning 
Lyko är dels ett hårvårdsföretag Lyko Online AB som bedriver frisörsalonger i Dala-Järna samt Stockholm i moderna lokaler med välutbildade och modeintresserade frisörer. I respektive salong finns ett stort sortiment av högklassiga hårvårdsprodukter med personal som är kunnig om produkterna. I salongen i Stockholm finns även diplomerade hudterapeuter och nagelteknologer. I Lyko Online AB arbetar ca 100 personer.
Lyko.se som ingår i Lyko Online AB bedriver e-handel med skönhets- och hårvårdsprodukter.  

 

Kompetensområden
Vi har lång erfarenhet och stor kompetens inom områdena hår och hårvård, hårvårdsprodukter och elektriska stylingverktyg. Våra frisörer innehar Gesällbrev eller Mästarbrev. Vi har även färgexperter på respektive salong.  

 

Tjänster
Som heltäckande hårvårdsföretag erbjuder vi tjänster inom hårvård och hårfärgning samt rådgivning av hårvårdsprodukter.  

 

Kunder
Tillsammans med våra kunder utvecklar vi ständigt verksamheten med nya tjänster och produkter. Våra kunder finns i hela Sverige, Danmark, Finland och Norge. Vi har även en del kunder i övriga EU-länder.