På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Aden Lipliner Pencil Pink

Fri frakt, kan skickas omgående
6 betyg 4
Köp

Med den här läppennan från Aden Cosmetics så ger du dina läppar den perfekta formen. Tack vare den smala formen är det enkelt att konturera läpparna innan du applicerar läppstift i matchande färg. Läppennan har bra pigment och sitter länge på dina läppar utan att smeta ut sig.

Hypoallergen och vattenfast. 

1,38g

Artikelnummer: 1765-127-0041

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

Superduper!

Denna läppenna var, till min förvåning, otroligt bra och hur prisvärd som helst! Jag köpte i färgen Mellow och den stämmer väldigt bra överens med färgen på bilden. Dock, hade jag inte tänkt på att den skulle stämma överens så pass bra (färgen är väldigt rosa- en aning åt det lila hållet). Kvalitén är super.

Så prisvärd

Är jättenöjd med denna, sjukt prisvärd. Behöver bättras på några gånger under dagen men det behöver väl alla läpprodukter. Lätt att applicera, bra konsistens.

Älskar den!

Jättefin mjuk läppenna med superfin färg. P.g.a att den är så pass mjuk så stannar den inte jättelänge på läpparna. De håller fram tills man äter någonting, men det är bara att applicera mer efteråt. Den i färgen Shell är matt och får mina läppar att se lite torra ut om jag inte har läppglans eller ordentligt med läppsyl, men jag har mycket torr hud för övrigt. Den i Beech är inte alls lika torr. Älskar båda färgerna Beech är lite mer orange men båda är neutrala. Använder de varje dag. De är extremt prisvärda och sitter lika bra om inte bättre än mina läppennor från makeup store.

Besviken

Väldigt hård, går knappt att använda och tog ca en månad innan jag fick leveransen.

DC
Visa 0 kommentarer till

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten