På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Adonia

Här hittar du ett urval av produkter från skönhetsspecialisterna Adonia. Låt dig skämmas bort med en lyxig kollektion av det bästa som naturen har att erbjuda. Med rena, naturliga ingredienser har Adonia lyckats skapa en serie populära och effektiva skönhetsprodukter som inte bara får dig att se bra ut, utan också må bra. Om du tittar här nedanför ser du en rad av företagets mest framgångsrika produkter såsom Adonia Leg Tone Serum, hårborttagningsmedel, ögonkräm och ansiktskräm som på ett skonsamt sätt motverkar rynkor och hängig hud och mycket mer. Kraften i Adonias revitaliserande produkter får dig att känna dig pånyttfödd och du får kraft att ta dig an nya utmaningar. Titta igenom alla produkter från Adonia och beställ sedan online för snabb service och bästa pris.

 • Adonia Leg Tone Serum Eco Denna produkt är ekologisk

  Adonia Leg Tone Serum

  945:-
  Favorit

  Adonia Leg Tone Serum

  945:-

  Ett serum som snabbt hjälper till att minimera synligheten av celluliter. Adonia LegTone Serum hjälper till att jämna ut ojämn hudstruktur, förebygga uppkomsten av celluliter och hjälpa slapp hud att bli fastare så att den blir slät och jämn.

  Många lider av "apelsinhud" / celluliter och de kan plåga alla, stora som tunna. En av de största orsakerna till celluliter börjar efter 22 års ålder, hudens stamceller försvagas och blir tröga, vilket genererar i en långsammare återhämtning, fettcellerna blir överfyllda och gifter fastnar. Detta serum är berikat med en avancerad mikro-koncentrerad grekisk växtstams-cellteknik av 23 organiska växter från de grekiska öarna som stimulerar vilande och mindre aktiva hudstamceller vilket leder till mindre celluliter på armar, lår och skinkor både omedelbart och på lång sikt vid regelbunden användning.

  Några av de organiska nyckelingredienserna är oljor från: citron, morot, ingefära, neroli och grapefrukt.

  • Parabenfri.
  • Absorberas på 30 sekunder.
  • Teknik som använder skonsamma växtstamceller.

  Användning:
  Massera försiktigt in serumet på ren hud på lår och skinkor två gånger dagligen. En gång på morgonen och en gång innan läggdags.

  Första 30 dagarna: Applicera ett lager och vänta i 2 minuter, applicera sedan ett andra lager. Detta gör du två gånger om dagen, på morgonen och kvällen. Efter nio minuter kommer du att se resultat. Observera att du inte ska sätta dig eller ha några kläder på de områdena som du applicerat produkten på, förrän efter nio minuter, då produkten måste hinna absorberas.

  Efter 30 dagar: Applicera enkelt en gång, två gånger om dagen, på morgonen och kvällen tills du uppnår önskat resultat.

  177,44 ml

 • Adonia Tummy Tone Serum 157ml Eco Denna produkt är ekologisk

  Adonia Tummy Tone Serum 157ml

  895:-
  Favorit

  Adonia Tummy Tone Serum 157ml

  895:-

  Resultat kan du se efter bara 43 minuter. 
  Få synbart fastare och stramare hud runt magen.
  Minskar uppkomsten av slappa hud, och uppnå en smalare midja.
  Använder en Gentle blandning av ekologiska ingredienser. 
  Allergivänliga - Säker och effektiv för alla hudtyper.

  Adonia Tummy Tone är en innovativ, syresatt växtstamcellsbehandling som minskar uppkomsten av slappa hud, och  midjan på bara 43 minuter! Säg adjö till dessa oönskade "love handles" och dyra resor till spa med en enkel och effektiv inpackning behandling du kan göra hemma.

  Adonia Tummy Tone levererar, fastare, stramare och yngre hy som du vill, utan krångel!

   

  157ml

 • Adonia Lash Alive Eco Denna produkt är ekologisk

  Adonia Lash Alive

  695:-
  Favorit

  Adonia Lash Alive

  695:-

  Adonia Lash Alive
  Få de sexiga ögon du alltid har viljat ha, säkert och naturligt.
  Kliniskt bevisad att ge längre och fylligare ögonfransar på bara 21 dagar.

  Lash Alive reparerar, återställer och föryngrar dina ögonfransar för maximal längd och volym. Lash Alive ger dig de vackra ögon du alltid önskat genom att använda tidlös vishet från det antika Grekland. Den grekiska formeln för långa ögonfransar, en gång gömd från historien, har rekonstruerats och höjts med Adonia Organics. Ger slutligen en produkt med bevisade resultat utan starka kemikalier,läkemedel och inga biverkningar. Genom att fylla dina ögonfransar med 19 närande organiska eteriska oljor och naturliga växter börjar du se fantastiska resultat på bara 21 dagar.

  • Längre och fylligare ögonfransar.
  • Kliniskt testad
  • Synliga resultat på bara 21 dagar.
  • Endast organiska ingredienser.
  • En förpackning räcker i 9 månader.
  • Snabb och enkel applicering.
  • Inga parabener eller läkemedel.
  • Bevisad säker och effektiv.


  8,87ml

 • Adonia Brow Revive Eco Denna produkt är ekologisk

  Adonia Brow Revive

  795:-
  Favorit

  Adonia Brow Revive

  795:-

  Adonia Brow Revive
  Rama in dina ögon med tjockare, fylligare och snyggare ögonbryn. Om dina tunna spridda ögonbryn gör att ni ser mycket äldre ut än ni egentligen är, så är Adonia Brow Revive här för att hjälpa till. Detta Serum hjälper till med återväxt och återställer tunna och överplockade ögonbryn. Fungerar på alla hudtyper.Oberoende kliniska studier har visat att efter endast 21 dagar så har 88% av deltagare sett synliga förbättringar. Efter 42 dagar har 100% av användarna fått fylligare och snyggare ögonbryn. Om ni vill ha fylligare naturliga ögonbryn eller återställa ögonbryn som har blivit skadade av plockning, vaxning eller hormonella förändringar så är Adonia Brow Revive det enda serum ni behöver. Genom att använda högkvalitativa väsentliga organiska oljor kan Adonia Brow Revive återväcka hårsäckarna.

  -Fylligare och snyggare ögonbryn.
  -Kliniskt testad
  -Synliga resultat på bara 21 dagar.
  -19 organiska ingredienser.
  -En förpackning räcker i 9 månader.
  -Snabb och enkel applicering.
  -Inga parabener eller läkemedel
  -Bevisad naturlig, säker och effektiv.

  8,87ml

   

 • Adonia StemuLift Eco Denna produkt är ekologisk

  Adonia StemuLift

  895:-
  Favorit

  Adonia StemuLift

  895:-

  Adonia StemuLift
  Minskar djupa rynkor och hängig hud med växtstamceller.
  "Kliniskt bevisad att minska utseendet av djupa rynkoroch hängig hud med 43% inom 9 dagar och 69% efter 8 veckor".Denna banbrytande formel använder en patentsökt blandning avväxtstamceller och organiska växter för att minska uppkomsten av djupa rynkor i ansiktet, hängig hud,hudmissfärgningar och mörka ringar under ögonen.

  En skönhetsrevolution Adonia Stemulift ger livet tillbaka till dina hudstamceller med hjälp av en innovativ, patenterad blandning av växtstamceller som sedan unikt blandas med organiska grekiska växter, för att skapa en banbrytande formel som ståtar med fantastiska resultat i minskningen av rynkor, mörka ringar och hängig hud.Efter 22 års ålder börjar våra hudstamceller försvagas, orsakar cellförnyelsen att minska avsevärt, vilket innebär att åldrandet börjar. Stress, dålig kost, populära anti-aging krämer och smink som innehåller starka kemikalier kan också försvaga dina hudstamceller. Resultatet visas i ditt ansikte: djupa rynkor, hängig hud, mörka ringar, överdrivet torr hud, svullna ögon, eller missfärgning av huden är bara några av de effekter detta kan orsaka. Svaret är inte bara en annan antirynk kräm som bara fungerar på ytan av huden, det är den naturliga "behandlingen" av rynkor som heter Adonia Stemulift.

  • Kliniskt bevisat att reducera synlighet av rynkor med 43% inom 9 dagar.
  • 69% reducerad synlighet av rynkor efter 8 veckor.
  • Minskar uppkomsten av djupa rynkor och fina linjer.
  • Minskar uppkomsten av rynkor under ögonen och hängig hud.
  • Tonar hudmissfärgningar, inklusive mörka ringar och solskador.
  • Minskar "kalkonhals" och "halsrynkor".

  30ml

 • Adonia StemuTone Body Serum Eco Denna produkt är ekologisk

  Adonia StemuTone Body Serum

  695:-
  Favorit

  Adonia StemuTone Body Serum

  695:-

  Adonia StemuTone Body Serum
  Får din kropp att se 10 år yngre ut på bara 3 dagar.
  Hela din kropp blir fast och slät med detta växtstamcells serum.
  Radera år från dina händer och bröst, återställ återfuktning av torr hud för gott, och säga adjö till röd, irriterad hud. Med Adonia StemuTone kan du säga hej till hud som är slätare, fastare och som ser dramatiskt yngre ut.

  • Kliniskt bevisade resultat.
  • Minskar utseendet på åldersfläckar och missfärgningar.
  • Minskar utseendet på ärr och hudbristningar.
  • Fungerar på bara 3 dagar.
  • Imponerande resultat på händer och bröst.
  • Fastare och slätare hud.
  • Allergivänlig - säker och effektiv på alla hudtyper.

  177ml

 • Adonia Bronzing Glow 237ml Eco Denna produkt är ekologisk

  Adonia Bronzing Glow 237ml

  Favorit

  Adonia Bronzing Glow 237ml

  Ett milt kroppsskum som ger dig en perfekt solkysst look på ett kick. Berikad med ekologiska eteriska oljor ger det dig en brun utan sol som också återfuktar och ger näring till huden för en ännu mer jämn och vacker färg. Du får ett omedelbart resultat efter appliceringen och din solbränna kommer successivt fördjupas under de närmaste timmarna! 

  Användning:
  Applicera på ren och torr hud. Använd Adonia Bronzing Glow till ansikte och hals, blanda ut omkring käkben och hårfäste, undvik ögonbrynen. Tvätta händerna med tvål efter användning. Applicera en gång dagligen tills du uppnår önskad färg. När önskad nyans uppnåtts, applicerar du en eller två gånger i veckan för att upprätthålla den bronserade glöden.
  Innehåller appliceringsvante

  237ml

 • Adonia Blemish Oxygen Serum 15ml Eco Denna produkt är ekologisk

  Adonia Blemish Oxygen Serum 15ml

  895:-
  Favorit

  Adonia Blemish Oxygen Serum 15ml

  895:-

  Kliniskt bevisat att minska uppkomsten av blemmor på bara 36 timmarna.

  12 ekologiska ingredienser.

  Ett snabbt och enkelt system för att uppnå en fläckfri hud utan användning av skadliga syror som kan 
  irritera huden.

  Hur fungerar Adonia Blemish Oxygen?
  Att hitta svaret på den frågan kräver en titt tillbaka till tider före kemikalier och syror blev vanliga 
  ingredienser. Låt oss ta en titt på de gamla grekerna, kända för sitt fokus på att finslipa den 
  mänskliga formen. Deras önskan att få bevara den ungdomliga skönheten ledde dem till ett naturligt 
  förhållningssätt. Värdefulla växter och doftande örter samt sällsynta blommor och växter användes för 
  att utveckla unika blandningar som hjälper till att ge näring åt huden och radera uppkomsten av finnar 
  och blemmor.

  De värdefulla kombinationerna är närvarande i varje droppe av Adonia Blemish Oxygen för att 
  naturligt återställa frisk hy precis som de gjorde för hundratals år sedan.

  Du får synliga resultat på bara några dagar!

  Blemish Oxygen är kliniskt bevisad att minska uppkomsten 
  av finnar och blemmor med 84 % på bara 14 dagar.

  Adonia Blemish Oxygen blandas med ekologiska 
  ingredienser av högsta kvalite som hjälper till att ge näring åt huden.

  Det finns inga syror eller starka 
  kemikalier som kommer att bränna eller torka ut huden!

  Inga läkemedel eller parabener.

  Vi är så övertygade om att du kommer att se bra resultat med Adonia 
  Blemish Oxygen att vi ger dig en 100% pengarna-tillbaka-garanti på varje order.  ANVÄNDARINSTRUKTIONER:
  Morgon:
  Applicera två gånger på det drabbade området.

  Kväll:
  Applicera en gång på det drabbade området och vänta 30 sekunder. Badda sedan på den andra 
  appliceringen generöst (snarare än att massera in) för korrekt aktivering.

  Kan användas endast på kvällen eller även på morgonen för snabbare resultat.

  INGREDIENSER (INCI):
  Aqua, Caprylyl Methicone, Cyclopentasiloxane Organic Bergamot (Citrus Bergamia), Organic 
  Calendula (Calendula Ifficinalis), Organic Chamomille Roman (Anthemis Nobilis), Organic Clary Sage 
  (Salvia Officinalis Oil), Organic Frankincense (Boswellia Carteri), Organic Geranium (Pelargonium 
  Graveolens), Bakuchio Niacinamide, Hydrogenated Lecithin, Organic Italian Everlasting (Helichrysum 
  Italicum), Organic Lavender (Lavandula Angustifolia), Organic Dandelion (Taraxacum Officinale), 
  Organic Lemongrass (Cymbopogon Citratus), Organic Palmarosa (Cymbopogon Martini), Allantoin 
  Tocopheryl Acetate, Stearyl Glycyrrhetinate, Organic Patchouli (Pogostemon Cablin), Organic Thyme 
  Sweet (Thymus Vulgaris Linalool), Organic Ylang Ylang (Cananga Odorata), Xanthan Gum, Cucumber 
  Oil (Cucumis Sativus Oil).

  15ml  

   

   

 • Adonia Polishing Sand Eco Denna produkt är ekologisk

  Adonia Polishing Sand

  649:-
  Favorit

  Adonia Polishing Sand

  649:-

  Adonia Polishing Sand
  Lyxig chokladpeeling behandling för din kropp.
  Polerar försiktigt bort ålderstecknen med denna himmelska i hemmet Spa behandlingen.

  Nya chokladpeeling behandlingen som rengör, exfolierar och får din hud att se och kännas 10 år yngre ut.Adonia Polishing Sand är en peeling och rengöringskräm i ett. Denna revolutionerande anti-åldrande peeling behandlingen återupplivar huden på inte ett, utan två olika sätt: Först stöts det översta lagret av tråkig, torr hud bort och sedan skyddas den friska huden under med en uppsjö av skyddande antioxidanter så den fortsätter se yngre ut länge. Adonia Polishing Sand är en perfekt balanserad peeling som är skonsam nog för känsliga ställen som halsen och bröstet, men ändå tillräckligt effektiv för att jämna grova områden som fötter, armbågar och knän.

  • Exfolierar tråkig torr hud och skyddar känslig hud med antioxidanter. .
  • Fungerar på bara 3 dagar.
  • Perfekt för hals, bröst, händer, armbågar, knän och fötter.
  • Håller huden ren genom att eliminera uppbyggnaden av por igensättande död hud.


  177ml

 • Adonia Bronzing Goddess Eco Denna produkt är ekologisk

  Adonia Bronzing Goddess

  Favorit

  Adonia Bronzing Goddess

  Adonia Bronzing Goddess är den perfekta följeslagaren till Bronzing Glow för en felfri solbränna i ansiktet och halsen. Detta är speciellt framtaget för ansiktet, ger dig bekvämligheten med ett enkelt och snabbt resultat, ger en jämn, långvarig, solbränna.

  50ml

Visar 1 till 10av 10