På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Adonia Leg Tone Serum

Eco
Fri frakt, kan skickas omgående
1 betyg 4

945:-

Köp

Ett serum som snabbt hjälper till att minimera synligheten av celluliter. Adonia LegTone Serum hjälper till att jämna ut ojämn hudstruktur, förebygga uppkomsten av celluliter och hjälpa slapp hud att bli fastare så att den blir slät och jämn.

Många lider av "apelsinhud" / celluliter och de kan plåga alla, stora som tunna. En av de största orsakerna till celluliter börjar efter 22 års ålder, hudens stamceller försvagas och blir tröga, vilket genererar i en långsammare återhämtning, fettcellerna blir överfyllda och gifter fastnar. Detta serum är berikat med en avancerad mikro-koncentrerad grekisk växtstams-cellteknik av 23 organiska växter från de grekiska öarna som stimulerar vilande och mindre aktiva hudstamceller vilket leder till mindre celluliter på armar, lår och skinkor både omedelbart och på lång sikt vid regelbunden användning.

Några av de organiska nyckelingredienserna är oljor från: citron, morot, ingefära, neroli och grapefrukt.

  • Parabenfri.
  • Absorberas på 30 sekunder.
  • Teknik som använder skonsamma växtstamceller.

Användning:
Massera försiktigt in serumet på ren hud på lår och skinkor två gånger dagligen. En gång på morgonen och en gång innan läggdags.

Första 30 dagarna: Applicera ett lager och vänta i 2 minuter, applicera sedan ett andra lager. Detta gör du två gånger om dagen, på morgonen och kvällen. Efter nio minuter kommer du att se resultat. Observera att du inte ska sätta dig eller ha några kläder på de områdena som du applicerat produkten på, förrän efter nio minuter, då produkten måste hinna absorberas.

Efter 30 dagar: Applicera enkelt en gång, två gånger om dagen, på morgonen och kvällen tills du uppnår önskat resultat.

177,44 ml

Artikelnummer: 1028-102-0178

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten