På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Baba De Caracol

Baba De Caracol gör några av de mest populära anti age-krämerna på marknaden. Den speciella mixturen har visat enastående effekt för att minska rynkor och ärr, men även på graviditetsbristningar, ärr av acne och liknande. Här hittar du olika krämer från Baba De Caracol och beställer direkt på nätet. Se hela utbudet nedan och läs närmre information under respektive kräm. 

 • Baba de Caracol kit

  Baba de Caracol kit

  699:-
  Favorit

  Baba de Caracol kit

  699:-

  Ett kit med en underbar dag o nattcreme samt Baba de Caracol Active gel. Ett serum som ger dig en stålande vacker hud.

  Användning:
  Applicera serumet först låt torka in och applicera sen dag natt cremen ovanpå. Du kommer ganska snart se skillnad på din hud.

 • Baba De Caracol Active Gel

  Baba De Caracol Active Gel

  399:-
  Favorit

  Baba De Caracol Active Gel

  399:-

  Baba De Caracol är ett aktivt mirakelserum som hjälper till att minska rynkor och fina linjer, bristningar, bleker akneärr, samt graviditetsärr. 

  Ämnet upptäcktes av en slump och man såg att sammansättningen innehåller en enastående kombination av ämnen som påverkar hudens förmåga att återhämta sig. Proteiner och vitaminer reglerar cellens ämnesomsättning och fungerar som näringsämne för hudcellerna. De har upptäckts ha en anti-inflammatorisk verkan på huden. Aloe vera lenar, lugnar, mjukgör, binder fukt och ökar hudens syreupptagning.

  Analyser och studier av serumet har visat att det innehåller naturliga glukoproteiner, enzymer, coenzymer glukolsyra, elastin, allantoin och antiinflammatoriska och bakteriedödande ämnen som både har anti-age effekter och som bleker ärrbildningar.

  Innehåller 35% Baba de Caracol-serum.Främjar hudens naturliga mjukhet & elasticitet.Hjälper till att förebygga för tidigt åldrande.Fri från parabener & mineraloljor.

  Användning:
  Massera försiktigt tills krämen är helt absorberad. Kan användas på hela kroppen. Vid akuta hudproblem applicera ett tunt lager på önskat område och låt absorbera.

  50ml

   

  Ingredienser:
  Snail Secretion Filtratei(Helix Aspersa 35%),iAqua, Aloe BarbadensislLeaf, Pentylene Glycol,iAllantoin, Carbomer, SodiumiHydroxide, Dehydroacetic Acid,lBenzyl Alcohol, Perfum,lLinalool, D-Limonene, PhyticiAcid.

 • Baba De Caracol Regenerating Cream

  Baba De Caracol Regenerating Cream

  399:-
  Favorit

  Baba De Caracol Regenerating Cream

  399:-

  Baba de Caracol Regenerating Cream
  Baba De Caracol är en mirakelkräm som hjälper till att minska rynkor och fina linjer, akneärr samt rosacea. Den kan användas både som dag- och nattkräm. Den är mjuk, lättabsorberad och lämplig för alla hudtyper och hjälper till att förnya huden effektivt. Krämen innehåller snigelextrakt och ytterligare coenzyme Q10, elastin, allantoin, glykolsyra och retinol, som alla positivt påverkar huden.

  Ämnet upptäcktes av en slump och man såg att sammansättningen innehåller en enastående kombination av ämnen som påverkar hudens förmåga att återhämta sig. Proteiner och vitaminer reglerar cellens ämnesomsättning och fungerar som näringsämne för hudcellerna. De har upptäckts ha en anti-inflammatorisk verkan på huden. Q10 coenzym är en kraftfull antioxidant och aloe vera lenar, lugnar, mjukgör, binder fukt och ökar hudens syreupptagning.

  Analyser och studier av serumet har visat att det innehåller naturliga glukoproteiner, enzymer, coenzymer glukolsyra, elastin, allantoin och antiinflammatoriska och bakteriedödande ämnen som både har anti-age effekter och som bleker ärrbildningar.

  Använd denna fantastiska ansiktskräm på ärr, akne, hudinflammationer samt hudskador orsakade av solen.

  Innehåller 10% Baba de Caracol-serum.
  Främjar hudens naturliga mjukhet & elasticitet.
  Hjälper till att förebygga förtidigt åldrande.
  Fri från parabener & mineraloljor.

  Användning:
  Kan användas som både dag- och nattkräm. Applicera på ren hud och massera lätt in tills den är helt absorberad.

  100ml

Visar 1 till 3av 3