På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Babor Age ID Line Correcting Pencil

Fri frakt, kan skickas omgående
0 betyg 0
Köp

Korrigerande konturpenna för ögon och läppområdet med long-lasting effekt. Pennan fyller flera funtioner och kan användas för att dölja fina linjer och rynkor, korrigera ojämnheter i läpparnas kontur och fylla ut fina linjer på läpparna visuellt och förhindra att läppstiftet flyter ut. Till ögonen kan den anvädnas för att dölja rodnad på det nedre ögonlocket och ge ögonen ett mer vaket intryck.

Användning:

  • Döljer linjer och rynkor: arbeta in produkten i linjerna 
  • Sudda ut ojämnheter i läppkonturen: applicera längs med läppkonturen 
  • Tonar ut rodnad på nedre ögonlocket: applicera längs med den inre nedre fransraden. 
  • Hjälp vid plockning av bryn: måla konturen av brynen

1g

AgeID – My Identity Is My Beauty              
BABORs expertis ligger till grund för den nya makeup serien AgeID. Den exklusiva makeupen har utvecklats tillsammans med den kände make-up-artisten Peter Schmidinger.

"Min personlighet är min skönhet" – ligger till grund för utvecklandet  av den nya make-up serien AgeID, för att återspegla individualitet och personlighet. Vi förlänger och förstärker effekten av våra aktiva hudvårdsprodukter och behandlingar från BABOR med effektiva make-up-produkter från AgeID.

MakeUp med fyrdubbel Anti-Age Effekt                   
Effektiva aktiva ingredienser har kombinerats med högkvalitativa make-up-texturer för varaktig anti-aging på fyra nivåer:

Förebyggande anti-aging effekt med ett aktivt cellskydd från frossört förlänger cellernas livslängd och ökar hudens fasthet och elasticitet. Flavonoider och vitaminer skyddar mot oxidation och förtidigt åldrande av huden.

Omedelbar anti-age effekt uppnås med polysackarider som omsluter hudytan och skapar en direkt visuell lifting-effekt. Lumicol - extrakt av mikroalger ger maximal lyster och jämnar ut hudtonen.

 

Artikelnummer: 1550-517-0000

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten