På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Babor Energizing Lime Mandarin Peeling Gel 200ml

Fri frakt, kan skickas omgående
0 betyg 0

285:-

Köp

En uppiggande peelingel med en vitaliserande, välbehaglig doft komponerad av fruktig mandarin och syrlig lime. Avlägsnar döda hudceller och förbättrar på så vis hudens förmåga att tillgodogöra sig hudvårdsprodukter. Innehåller även pantenol som verkar fuktighetsgivande. Huden ser slätare och smidigare ut.

Användning:
Använd i duschen två till tre gånger i veckan. Applicera gelen på våt hud och massera in med små cirkelrörelser. Skölj noggrant i rikligt med vatten.


Babor SPA:
Uppfyller min längtan. Efter ett avspänt, starkt och vaket jag. Efter en resa till mig. Efter mitt ommodellerade själv.
Denna luxuriösa kroppsvårdsserie förenar välmåendedofter med smickrande texturer och exklusiva verksamma ämnen från växtbaserat stammcellsextrakt. För den ojämförbara känslan, att åter kunna vara helt och hållet sig själv. Babor SPA berör – i lugnande behandlingar och med fyra, fina produktlinjer. Så skapas en SPA-upplevelse som går långt bortom momentet av att skämma bort sig en smula. Att jag ger åter, det som jag har fått. För den ojämförliga lyxen kan jag åter vara helt mig själv.

Energizing Lime Mandarin:
Stimulerar dina sinnen och får huden att stråla av liv och lyster. Exklusiva stamcellsextrakt från champagnepäron tar omsorgsfullt hand om huden och skyddar mot stressande faktorer i din omgivning. Den uppfriskande citrusdoften med mandarin och syrligt fräsch lime ger ny energi. En sprudlande vitaminkick för kropp och själ.

200ml

Artikelnummer: 1550-188-0200

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten