På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Babor Shaping for Body Firming Body Peelling Cream SPA

Fri frakt, kan skickas omgående
0 betyg 0

285:-

Köp

En slät peelingkräm med stamceller av elsbär (S. torminalis), som är exklusiva för BABOR. Peelingkornen av tranbärskärnor avlägsnar döda hudceller och stramar upp huden. 

Babor SPA:
Uppfyller min längtan. Efter ett avspänt, starkt och vaket jag. Efter en resa till mig. Efter mitt ommodellerade själv.
Denna luxuriösa kroppsvårdsserie förenar välmåendedofter med smickrande texturer och exklusiva verksamma ämnen från växtbaserat stammcellsextrakt. För den ojämförbara känslan, att åter kunna vara helt och hållet sig själv. BABOR SPA berör – i lugnande behandlingar och med fyra, fina produktlinjer. Så skapas en SPA-upplevelse som går långt bortom momentet av att skämma bort sig en smula. Att jag ger åter, det som jag har fått. För den ojämförliga lyxen kan jag åter vara helt mig själv.

Shaping For Body:
Formar och stramar upp figuren för en mer slimmad siluett. Patenterade stamcellsextrakt från det sällsynta tyskoxelträdet skyddar huden medans kronärtskocksextrakt påskyndar viktminskning och arbetar aktivt med att slimma och tona figuren. Termalvatten från Aachen, berikat med mineraler och spårämnen från jordens inre främjar hudens immunsystem och tillför fukt på djupet.

200ml

Artikelnummer: 1550-177-0200

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten