På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Babor Sun Care Tinted Sun Cream SPF 15 75ml

Fri frakt, kan skickas omgående
0 betyg 0

430:-

Köp

Tonad solkräm för ansiktet med medelhög solskyddsfaktor

Resultat:

  • En sommarfräsch hy och solskydd i ett.
  • En fläkt av lätt guldskimrande färg.
  • Intensivt fuktgivande


Alla BABOR SUN CARE-produkter ger med det välavvägda förhållandet mellan UVA- och UVB-filter samt anti-agingkomplexet SPC+ skydd mot solbränna och åldrande hud. Dermatologiskt styrkt hudvänlighet. 

Användning:
Applicera tillräcklig mängd solskyddsmedel innan du ska vistas i solen. Angiven SPF (solskyddsfaktor) reduceras om mängden som används är otillräcklig. Undvik den intensiva middagssolen. Applicera flera gånger för att upprätthålla solskyddet t.ex. om du svettas, badar eller torkar av dig. Använd solskydd med högre solskyddsfaktor än 25 tillsammans med skyddande kläder på bebisar och småbarn. Stanna inte för länge i solen även om du använder solskyddsmedel.

Sun Care System:
Ett smart solskydd.
Det hör hemma i varje strandväska, i varje picknick-korg och i varje handväska: solskyddskrämen. Även om solen oftast gör oss glada måste vi vara försiktiga när det kommer till solens inverkan på huden. BABOR förenar solskyddsmedel, cellskydd och anti-aging till Safer Sun. De effektiva UVA- och UVB-filtren har dessutom hjälp av två intelligenta system: CELL PROTECT COMPLEX och SPC+.
För att motverka hudspänningar och torr hud efter att ha spenderat tid i solen, och för att regenerera och lugna huden, är det även viktigt att använda after sun-produkter.

Sun Care:
Den intelligenta solskärmen 
Den hör hemma i alla strandväskor, alla picknickkorgar och i varje shoppingbag: solkrämen. Solen gör oss på så gott humör, för hudens skull gäller det att tämja dess kraft med en effektiv solskyddsfaktor. BABOR förenar ljusskydd, cellskydd och anti-åldrande med Safer Sun. Där står de verksamma UVA- och UVB-filtren och ytterligare två intelligenta, aktiva system sida vid sida, CELL PROTECT COMPLEX och SPC+. UVA- och UVB-filter reducerar UV-strålningen, som tränger in i huden. Fullständigt försvar kan man dock inte ha. Därför har BABOR utrustat sina solskyddsprodukter med CELL PROTECT COMPLEX. I CELL PROTECT COMPLEX finns radikalfångarna E- och C-vitamin inkapslade i en bärkula, som vid UV-bestrålning blir genomtränglig så att vitaminerna blir verksamma – som en solskärm, som alltid öppnar sig när den behövs. Extrakt ur ljusbusken stärker cellskyddet mot skador pga. UV-strålning och stödjer hudens naturliga reparationsmekanism. Dessutom skyddar anti-åldrandekomplexet  SPC+ med Beta-Glucan, Pantenol och Etanolamin aktivt mot för tidigt åldrande hud.

75ml

Artikelnummer: 1550-223-0075

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten