På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

bareMinerals Original SPF15 Golden Dark

Fri frakt, kan skickas omgående
11 betyg 4
Köp

bareMinerals Original SPF 15 Foundation
Foundation av 100 % rena mineraler med naturligt UV-filter SPF 15. Den ultralätta konsistensen i pulverform förvandlas till ett krämigt underlag när den appliceras med en foundationborste. 

-100 % naturlig-Naturligt UV
-skydd med SPF 15
-Concealerfunktion
-Lätt att anpassa täckningsgraden
-Passar alla hudtyper, hudtoner, åldrar och hudtillstånd, även känslig hud.
-Kan med fördel användas på män 
-Ger ett mycket naturligt, & synligt resultat
-Ljusreflekterande
-Ingen talk, olja eller vax 
-härsknar inte
-Inga konserveringsmedel, ingen parfym eller kemiska tillsatser, icke-komedogen
-Ej djurtestad

Passar:
Alla hudtyper

Färg:
Varm underton

8g

Mica, Bismuth Oxychloride (Ci 77163), Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77499, Ci 77492, Ci 77491)

Användning:
Applicera med Swirl, Tap and Buff-tekniken tills önskad täckning uppnåtts.


Swirl
Gör några hål i det tunna, skyddande plasthöljet i burken. Knacka ut en liten mängd foundation i locket, ungefär lika mycket som när du strör kakao på cappuccinon. Vinkla borsten något och arbeta in &ndash swirl &ndash din foundation med mjuka, bestämda rörelser tills den absorberats av borsten.


Tap
Slå av &ndash tap &ndash eventuell överflödig foundation mot locket. Detta är viktigt för slutresultatet! Det ska inte finnas några synliga rester på utsidan av borsten.

Buff
Buff &ndash borsta in med cirkulerande eller svepande rörelser. Om du har synliga porer eller fina linjer, svep över dessa områden sist. Buffa tills du är nöjd med resultatet. 

Artikelnummer: 1046-322-0020

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Köper aldrig något annat än detta!

Jag har problemhy, 28år. Har använt många olika foundation och puder innan som har snarare gjort min hy värre än bättre. Det har varit väldigt frustrerande och jobbigt. En kompis som haft acne rekommenderade mig den här produkten. Jag tvekade först pga priset men nu kan jag inte använda någonting annat! Många har sagt att jag har fått finare hy och känner mig framförallt finare och fräschare i ansiktet då den täcker bra! Plus för att pudret inte syns på samma sätt som foundation som ofta kan ligga som en kaka över hela ansiktet. Jag tycker verkligen alla borde testa denna produkt! Jag lovar att ni kommer att bli lika nöjda som mig! 5 av 5 i betyg!

Världens bästa puder!!!!!

Jag klickade hem pudret från Lykos hemsida för några månader tillbaks, eftersom jag har en väldigt ojämn och flammig hy hade jag blivit tipsa flera gånger om att prova bareMinerals puder. Nu har jag använt pudret i 3 månader, Och kan inte vara lyckligare!!!, mina utslag och ojämnheter är försvunna!!. Antaglien på grund av att pudret bara innehåller en massa mineraler , som jag själv tycker kan vara svårt att hitta ett bara mineralberikat puder i affär. DU MÅSTE KÖPA DET HÄR PUDRET!, det gör verkligen underverk!
Om du köper pudret se till att investera i en av deras borstar, Så blir det ännu enklare att applicera, följ bara de här enkla stegen! swirl, tap and buff! Super enkelt. :)

Fantastisk!

Bästa foundationen ever! Kommer aldrig gå tillbaka till liquid foundations, känns inte att man har något i ansiktet men man får ändå täckning. Snyggt resultat utan att se kakigt ut! Verkligen en frihetskänsla! Så bra för hyn! REKOMMENDERAS STARKT!

Perfekt

Jag har denna produkt i färgen "Fair" som är perfekt större delen av året! Den täcker rödhet bra och känns inte ens på huden. Den kladdar inte, den håller länge och den är framförallt väldigt dryg. Jag har använt min regelbundet i sammanlagt ett och ett halv år nu och den är inte slut än. Supernöjd!

Medium Beige

Perfekt färg, känns fjärderlätt och torkar inte ut huden! Dock behöver jag ett vanligt puder till i panna då pannan börjar glänsa igen efter en skoldag.. Annars helt felfri!

Visar 5 av 9 Visa alla

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten