På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

bareMinerals Ready 4.0 The Comfort Zone

Fri frakt, kan skickas omgående
0 betyg 0
Köp

- Passar alla hudtyper. För de som önskar hudvårdande och naturliga ögonskuggor i kompakt form.

Egenskaper: 
Ögonskuggepalett med fyra harmoniserande mineralögonskuggor i kompakt form. De fyra nyanserna ger livfull och långvarig färg och går att kombinera på en mängd olika sätt. De innehåller det patenterade komplexet SeaNutritive MineralComplex samt kraftfulla antioxidanter, kallpressad gurkörtsolja, koffein och gurka - ingredienser som verkar anti-age, dränerar huden och skyddar huden mot förtida åldrande. Dessa egenskaper ger ett mjukare, slätare och återupplivat ögonområde. Det är dessutom kliniskt bevisat att READY Eyeshadow synligt reducerar fina linjer och rynkor, minskar svullnad på ögonlocken och ökar fuktnivåerna med 81%. Den silkeslena formulan ser ut som puder men har en krämig konsistens, vilket ger smidig applicering och långvarig färg. Ögonskuggorna kommer i en elegant kompaktdosa med tillhörande skumapplikator, och är fria från parabener, bindemedel, fyllnadsmedel och kemikalier.

Lär känna bareMinerals READY - en ny serie med vårdande, kompakt makeup som även jobbar långsiktigt på huden! De solida produkterna är inte som traditionella ”pressade” produkter, som tillverkas genom uppvärmning följt av nedkylning. Denna process kräver bindemedel i produkten och i många fall även fyllnadsmedel som ger produkten den fasta konsistensen. bareMinerals har utvecklat ett sätt att få en kompakt konsistens utan att behöva använda sig av uppvärmningsprocessen. Genom det patenterade SeaNutritive Mineral Complex - en unik kombination av välgörande mineralrika alger och tång, noga utvalda kallpressade oljor och naturliga pigment - kan man ge produkten en fast konsistens utan att behöva tillföra dessa syntetiska tillsatser. Varje produkt i bareMinerals READY makeup har sin unika kombination av det marina extraktet tillsammans med en noga utvald, kallpressad olja för respektive användningsområde, vilket ger optimala resultat.

Aktiva ingredienser:
- Kallpressad gurkörtsolja: Tillför och binder fukt i huden.
- Koffein: Verkar dränerande och motverkar svullnader.
- Gurka: Verkar lugnande och avsvällande på ögonlockets känsliga hud.
- SeaNutritive Mineral Complex: Patenterat komplex som ger produkten sin fasta konsistens utan att tillföra syntetiska tillsatser.

Användning: 
Applicera med hjälp av den medföljande svampapplikatorn eller med lämplig bareMinerals-borste. Svep applikatorn/borsten i ögonskuggan och applicera på ögonområdet.

5g

Artikelnummer: 1046-151-0003

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten