På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Beardition

Idén om beardition föddes när grundaren Mark Williams gav sig iväg på en lång vandring genom vildmarken i östra USA. På färden började Mark odla sitt första skägg och det startade en lång tankeprocess om vad som kan göras för att underlätta för män med skäggväxt. Först ville han bli av med klådan som det nya skägget orsakade men snart började han även tänka på produkter som kunde hjälpa honom att underhålla sin skäggväxt och vårda håret så att det håll sig snyggt och stilrent. Bearditions produkter riktar in sig på vård och underhåll av skägg och ger dig möjlighet att ge ditt skägg lika mycket uppmärksamhet och kärlek som du vanligtvis ger ditt hår. I deras sortiment hittar du bland annat skäggschampo och skäggbalsam samt skäggoljor som ger det en vacker och naturlig lyster. Köp dina varor från Beardition här hos oss på Lyko.se för snabb service och låga priser.

 

 • Beardition Bearded Gift Set

  Beardition Bearded Gift Set

  Favorit

  Beardition Bearded Gift Set

  Beardition Bearded Gift Set är ett komplett skäggvårdskit med skäggolja, schampo och balsam för skägget samt en skäggborste från Kent Brushes. Snygg presentförpackning.

  Beardition Soft + Sweet Beard Oil (60 ml) Skäggolja som mjukar upp skägget, motverkar klåda och irritation i skäggbotten, ger fukt och näring till hud och skäggstrån. 100 % naturliga ingredienser med bland annat kokosnötsolja, solrosolja och grönt te. En mild doftessence av bambu.

  Beardition Really Good Beard Shampoo (235 ml) Ett skäggschampo gjort på 100 % naturliga ingredienser. Till skillnad mot ett vanligt schampo har detta en formula som är mildare mot huden. Baserat på en bas av organisk aloe vera. Tillsammans med Vitamin E, gurka, mint och essentiella oljor ger det fukt och näring till ditt skägg.

  Beardition Even Better Beard Conditioner (235 ml) Ett skäggbalsam med 100 % naturliga ingredienser. Till skillnad från ett vanligt balsam så har denna en formula som är mildare mot ansiktets känsliga hud. Ger fukt, näring och har en vårdande effekt på skägget. Det är baserat på organisk aloe vera och Vitamin E. Mild doft av gurka och mint från essentiella oljor.

  Kent Brushes Beard Comb. En borste som är perfekt för skäggvård men är även en bra "pocket comb" för håret. Tillverkas i ett stycke med handpolerade tänder, av anrika Kent Brushes som har tillverkat exklusiva borstar sedan 1777. Längd 110 mm.

 • Beardition Really Good Beard Shampoo

  Beardition Really Good Beard Shampoo

  Favorit

  Beardition Really Good Beard Shampoo

  Really Good Beard Shampoo från Beardition är ett skäggschampo baserat på 100 % naturliga ingredienser. Det har en mild formula som är snäll mot huden, och rengör skägget samtidigt som den ger fukt och näring till ditt skägg. Den innehåller en bas av organisk aloe vera, samt Vitamin E, gurka, mint och essentiella oljor.

  Användning:
  Används dagligen eller 2-3 gånger per vecka. Massera in skäggschampot i fuktat skägg och skäggbotten. Skölj noga med ljummet vatten. Använd ett skäggbalsam och/eller skäggolja.

  235 ml

  Ingredienser:Organisk AloeVera, Gurka, Kokosnötsolja, Kamomillextrakt, Organiskt grönt te

 • Beardition Soft+Sweet Beard Oil 60ml

  Beardition Soft+Sweet Beard Oil 60ml

  Favorit

  Beardition Soft+Sweet Beard Oil 60ml

  Beardition Soft + Sweet Beard Oil 60 ml

  Soft + Sweet Beard Oil från Beardition är en skäggolja baserad på 100% naturliga ingredienser. Den mjukar upp skägget, motverkar klåda och irritation i skäggbotten, samtidigt som den ger ordentligt med fukt och näring till hud och skäggstrån. Den innehåller närande kokosnötsolja, solrosolja och grönt te, och har en mild doftessence av bambu.

  Användning: Används dagligen eller 2-3 gånger/vecka. Börja med att värma upp några droppar olja mellan handflatorna. Massera in skäggoljan i skägg och skäggbotten.

  60 ml

 • Beardition Even Better Beard Conditioner

  Beardition Even Better Beard Conditioner

  Favorit

  Beardition Even Better Beard Conditioner

  Vill du ha ett mjukare och mer följsamt skägg? Even Better Beard Conditioner från Beardition är ett skäggbalsam baserat på 100 % naturliga ingredienser. En mild formula som är skonsam mot ansiktets känsliga hud. Det ger fukt, näring och har en vårdande effekt på skägget. Det innehåller organisk aloe vera och Vitamin E, och har en mild doft av gurka och mint från essentiella oljor.

  Användning:Börja med att tvätta skägget med Beardition Really Good Beard Shampoo. Massera in skäggbalsamet i skägget och låt det verka i ett par minuter. Skölj noga med ljummet vatten. Massera in en skäggolja för bästa effekt.

  235 ml

  Ingredienser: Organic Aloe Leaf Extract, Vegetable Emulsifiers and Glycerine, Alpha Hydroxy Acids from Sugarcane and Fruit Extracts of Bilberry and Olive, Shea and Mango Butter, Irish Moss (Red Algae Extract-Carageen), Cucumber (Distillate) Fruit Extract, Hydrolized Wheat and Silk Proteins, Rosemary Oleoresin, Vitamin E Complex, Organic Green Tea, Mint Arvenis Essential Oil, Geogard Ultra and Potassium Sorbate, Essence of Cucumber and Mint.

 • Beardition Basic Bearded Travel Set 2x60

  Beardition Basic Bearded Travel Set 2x60

  Favorit

  Beardition Basic Bearded Travel Set 2x60


  Vårda ditt skägg även på resande fot med Bearditions travel kit med både schampo och balsam i miniformat. Med sina fantastiska naturliga ingredienser från aloe vera får du ett vårdande kit som efterlämnar ett frisk och fräscht resultat.

  Beardition Basic Bearded Kit är ett skäggvårdskit med schampo och balsam.

  Beardition Really Good Beard Shampoo (60 ml)Ett vårdande skäggschampo som rengör skägget och huden milt. Det innehåller organisk aloe vera, Vitamin E, gurka, mint och essentiella oljor som ger fukt och näring.

  Beardition Even Better Beard Conditioner (60 ml)Ett djupt återfuktande skäggbalsam baserat på organisk aloe vera och Vitamin E. En frisk doft av gurka och mint från essentiella oljor

Visar 1 till 5av 5