På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Begränsa ditt urval

DINA VAL

29 Produkter

Beauty Formulas

 • Beauty Formulas Charcoal Clay Mask

  Beauty Formulas Charcoal Clay Mask

  Favorit

  Beauty Formulas Charcoal Clay Mask

  Denna produkt ingår i Beauty Formulas nya serie med aktivt kol. Kol är känd för sina renande egenskaper och fungerar som en magnet som binder och "drar ut" smuts, bakterier och orenheter. Denna silvriga och silkeslena Clay Mask innehåller naturlig Kaolinlera och aktivt kol - en effektiv kombination för att med magnetliknande egenskaper dra ut orenheter och smuts från huden. Hjälper att rengöra porer på djupet och lämnar din hud strålande ren.

  100ml

 • Beauty Formulas Purifying Charcoal Cleansing Nose Strip

  Beauty Formulas Purifying Charcoal Cleansing Nose Strip

  Favorit

  Beauty Formulas Purifying Charcoal Cleansing Nose Strip

  Beauty Formulas Deep Cleansing Nose Pore Strips med renande kol är speciellt utvecklade för att frigöra porerna och förminska dem, ta bort orenheter och fett. Dessa självhäftande strips/plåster/remsor innehåller kol som är känd för sina renande och absorberande egenskaper. Trollhassel och pepparmintsolja bidrar till en fräsch känsla. Resultatet är synligt direkt efter behandlingen. Porerna är renare och ser mindre ut.

  Innehåller 6st strips.

 • Beauty Formulas Tea Tree Nose Pore Strips

  Beauty Formulas Tea Tree Nose Pore Strips

  Favorit

  Beauty Formulas Tea Tree Nose Pore Strips

  Beauty Formulas Tea Tree olja kommer från Australien och är känd för sina naturliga antibakteriella och antiseptiska egenskaper. Dessa näsremsor/plåster/strips rengör täppta porer omedelbart och hjälper att bli av med pormaskar, fett och andra orenheter. Remsan fäster sig på huden och vid borttagandet avlägsnar smuts och fett som täpper till porerna. Ett snabbt och effektivt sätt att förbättra hudens utseende, göra porerna renare och mindre synbara. Kontinuerlig användning bidrar till finare och fastare porer. Strips innehåller även trollhasselextrakt för renare, fräschare och mer hälsosam hud.

  Innehåller 6st strips.

 • Beauty Formulas Charcoal Facial Scrub

  Beauty Formulas Charcoal Facial Scrub

  Favorit

  Beauty Formulas Charcoal Facial Scrub

  Denna produkt ingår i Beauty Formulas nya serie med aktivt kol. Kol är känd för sina renande egenskaper och fungerar som en magnet som binder och "drar ut" smuts, bakterier och orenheter. Facial Scrub With Activated Charcoal innehåller krossade aprikoskärnor som exfolierar medan kol med sina magnetiska egenskaper avlägsnar orenheter från huden. Denna skrubb rengör på djupet, gör huden mer hälsosam och fräsch.

  150ml

 • Beauty Formulas Deep Cleansing Nose Pore Stripes

  Beauty Formulas Deep Cleansing Nose Pore Stripes

  Favorit

  Beauty Formulas Deep Cleansing Nose Pore Stripes

  Beauty Formulas Cleansing Nose Pore Strips är utvecklade för att effektivt ta bort orenheter, olja och annat som täpper till porerna på och runt näsan. Dessa strips/remsor/plåster är berikade med trollhassel och hjälper att även avlägsna bakterier som orsakar finnar. Resultatet är synligt direkt efter behandlingen. Porerna är renare och ser mindre ut.

  Innehåller 6 strips.

 • Beauty Formulas Deep Cleansing Face Pore Stripes

  Beauty Formulas Deep Cleansing Face Pore Stripes

  Favorit

  Beauty Formulas Deep Cleansing Face Pore Stripes

  1929-118-0000 Beauty Formulas Deep Cleansing Face PoreBeauty Formulas Deep Cleansing Face Pore Strips är utvecklade för att effektivt ta bort orenheter, olja och annat som täpper till porerna. Dessa strips/remsor/plåster är berikade med trollhassel och hjälper att även avlägsna bakterier som orsakar finnar. Resultatet är synligt direkt efter behandlingen. Porerna är renare och ser mindre ut. Dessa plåster kan användas på valfria ställen, men passar som bäst på haka och panna.

  Innehåller 6st seperata förpackningar med 2st strips var.

   

 • Beauty Formulas Charcoal Facial Cleanser

  Beauty Formulas Charcoal Facial Cleanser

  Favorit

  Beauty Formulas Charcoal Facial Cleanser

  Denna produkt ingår i Beauty Formulas nya serie med aktivt kol. Kol är känd för sina renande egenskaper och fungerar som en magnet som binder och "drar ut" smuts, bakterier och orenheter. Detox Cleanser är en effektiv ansiktstvätt med detox egenskaper som hjälper att förebygga orenheter. Denna ansiktstvätt är första steg i sminkborttagningsprocessen, den tar bort smink och fett effektivt, gör att huden blir ren och klar.

  150ml

 • Beauty Formulas Tea Tree Tree Spot & Blemish Patches

  Beauty Formulas Tea Tree Tree Spot & Blemish Patches

  Favorit

  Beauty Formulas Tea Tree Tree Spot & Blemish Patches

  Beauty Formulas Tea Tree Oil kommer från Australien och är känd för sina naturliga antibakteriella och antiseptiska egenskaper. Dessa genomskinliga runda små plåster appliceras direkt på finnar och släpper omedelbart sina värdefulla ingedienser. Låt plåstret gärna vara kvar över natten och verka i 8-12 timmar. Plåstren fungerar även väldigt bra på dagtid då dem är nästan osynliga och fäster väldigt bra.

  Innehåller 36 plåster som är förpackade i 3 olika påsar för bättre hållbarhet.

   

 • Beauty Formulas Tea Tree Peel Off Mask

  Beauty Formulas Tea Tree Peel Off Mask

  Favorit

  Beauty Formulas Tea Tree Peel Off Mask

  Beauty Formulas Tea Tree Oil kommer från Australien och är känd för sina naturliga antibakteriella och antiseptiska egenskaper. Masken är lufttät som gör att kombinationen av dem naturella ingedienserna kan tränga sig in på djupet för att rengöra porerna. Masken hjälper att bli av med pormaskar och avlägsnar döda hudceller. Använd regelbundet för ren, fräsch och len hy. ​Förpackningen innehåller 50ml och är återanslutningsbar. Innehållet räcker till flera behandlingar. Öppnad förpackning bör användas inom 6 månader.

 • Beauty Formulas Cucumber Facial Wipes

  Beauty Formulas Cucumber Facial Wipes

  Favorit

  Beauty Formulas Cucumber Facial Wipes

  Beauty Formulas Cool Moist Cucumber Facial Cleansing Facial Wipes är utvecklade för att varsamt rengöra, tona och återfukta huden samtidigt som dem tar bort alla sminkrester, olja och fett. Ren och fräsch hud i ett steg! Våtservetterna är ett snabbt och effektivt sätt att behålla huden hälsosam, fräsch och strålande. Passar alla hudtyper.

  Innehåller 30 servetter.

  Tips: Förvara servetterna i kylskåpet och använd på morgonen. Den härliga doften och kalla servetten ger dig en superfräsch början på dagen och tar bort rester av nattkrämen.

 • Beauty Formulas Charcoal Deep Absorbing Facial Mask

  Beauty Formulas Charcoal Deep Absorbing Facial Mask

  Favorit

  Beauty Formulas Charcoal Deep Absorbing Facial Mask

  Denna produkt ingår i Beauty Formulas nya serie med aktivt kol. Kol är känd för sina renande egenskaper och fungerar som en magnet som binder och "drar ut" smuts, bakterier och orenheter.

  CHARCOAL DEEP ABSORBING FACIAL MASK är en innovativ och effektiv behandling i två steg.

  STEG 1 = gel-ansiktstvätt med effektiva ingredienser. Innehåller bland annat extrakt från honung, gurka och citron. Gelen har härlig doft och rengör ansiktet innan masken.
  STEG 2 = svart peel-off mask med kol som är lätt att applicera samt avlägsna. Maskens absorberande egenskaper penetrerar huden på djupet och drar med sig envisa orenheter som blockerar porerna. Lämnar uppfriskande, ren och len känsla.

 • Beauty Formulas Nail Dry

  Beauty Formulas Nail Dry

  Favorit

  Beauty Formulas Nail Dry

  Beauty Formulas Nail Dry med återfuktande egenskaper är ett snabbt och lätt sätt att torka nagellack. Sprejen hjälper att torka nymålade naglar och gör dem ännu mer glänsande! Doftfri. ​

  100ml

 • Beauty Formulas Anti Wrinkle Eye Gel Patches

  Beauty Formulas Anti Wrinkle Eye Gel Patches

  Favorit

  Beauty Formulas Anti Wrinkle Eye Gel Patches

  Anti-Wrinkle Eye Gel Patches är speciellt utvecklade för att hjälpa reducera tunna linjer och rynkor runt ögonen utan att irritera huden. Under användningen tillför dessa patches en koncentrerad dos av aktiva ingredienser samt återfuktar och gör huden len, doftar underbart! Rekommenderad användning: 3 gånger första veckan, sedan 2 gånger/vecka.

  Förpackningen innehåller 6 patches eller 3 behandlingar.

 • Beauty Formulas Macadamia Oil Intensive Hair Treatment

  Beauty Formulas Macadamia Oil Intensive Hair Treatment

  Favorit

  Beauty Formulas Macadamia Oil Intensive Hair Treatment

  Beauty Formulas Macadamia Oil Intensive Hair Treatment är innovativ tvåstegs behandling som kombinerar fördelar av en hårmask som ger näring och revitaliserande serum för extra skydd.

  Steg 1: Masken innehåller macademiaolja för effektiv återfuktning av hår som har skadats av färgning eller daglig stress från styling. Den krämiga masken är berikad även med olivolja och vitamin E, den ger en intensiv näring medan UV filter står för extra skydd.
  Steg 2: Serumet innehåller kameliaolja samt extrakt från lavendel, salvia och vitamin E som ger ännu mer fukt och glans samt hjälper mot frissigt hår. Håret blir lättare att hantera, känns lent och mjukt. Beroende på hårlängd och mängd, kan behandlingen räcka till fler än en behandling. Perfekt att ta med på resan för dig som har höga krav på hårprodukter.

  Innehåller 18g Norish & Protect Hair Mask och 6g Revitalising Hair Serum

 • Beauty Formulas Clarifying & Renewing Peel Off Mask

  Beauty Formulas Clarifying & Renewing Peel Off Mask

  Favorit

  Beauty Formulas Clarifying & Renewing Peel Off Mask

  Beauty Formulas Clarifying an Renewing peel off mask avlägsnar varsamt orenheter och döda hudceller, den återfuktar och lämnar huden silkeslen. En av våra favoriter som man borde alltid ha hemma! Masken är lufttät som gör att naturella ingedienser från gurka och jasmin kan tränga sig in på djupet för att rengöra porer. Använd efter behov. Förpackningen innehåller 50ml och är återanslutningsbar.

  Innehållet räcker till flera behandlingar. Öppnad förpackning bör användas inom 6 månader.

   

 • Beauty Formulas Argan Oil Wax Strips

  Beauty Formulas Argan Oil Wax Strips

  Favorit

  Beauty Formulas Argan Oil Wax Strips

  Beauty Formulas Argan Oil Wax Strips är ett effektivt sätt att avlägsna hår från ben, armhålorna och andra ställen på kroppen. Stripsen fungerar även på kort hår (från 2mm) och passar alla hudtyper. Huden blir hårfri i upp till fyra veckor!

  Innehåller 20st wax strips som kan användas flera gånger.

 • Beauty Formulas Cucumber Cooling Eye Pads

  Beauty Formulas Cucumber Cooling Eye Pads

  Favorit

  Beauty Formulas Cucumber Cooling Eye Pads

  Beauty Formulas Cucumber Cooling Eye Pads är fräscha och väldoftande. Gurka är känd för sina lugnande och svalkande egenskaper. Innehåller även aloe vera, kamomill och trollhasselextrakt som hjälper att minska svullnad och mörka ringar under ögonen. Perfekt för avkoppling efter en lång dag eller under resor! Tips: Förvara helst i kylskåpet för en ännu fräschare känsla! Du kan även klippa en pad i mitten och ha bara under ögonen. Förpackningen är återanslutningsbar och innehåller 12 pads.

Visar 1 till 17av 29