På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Biodroga MD PS Contra-Cellulite Firming Body Lotion 150ml

Fri frakt, kan skickas omgående
0 betyg 0
Köp

BIODROGA MD PERFECT SHAPE Contra-Cellulite Firming Body Lotion en effektiv anti-celluliter mix. Poppy-extrakt erhålls från kapslar av vallmo. Det är möjligt att motverka fettansamling i bindväven. Extraktet verkar utjämnande och ger en fastare ytan av huden och förbättrar lipolysen. Phycophyta Complex är en kombination av 6 olika speciellt utvalda alger. Detta komplex stödjer huden vid reduktionen av fettcellernas storlek och stimulering av dess mikrocirkulationen, förstärkning av bindväv och i dränering.

Polysackariderna som finns i algkomplexet återfuktar huden och minimerar förlusten av transepidermalfukt (TEWL). Mineralerna i denna algsammansättning stöder bioaktivering av kollagen. Inka-Inchiolja är rik på omättade fettsyror med höga antioxidativa och därför med anti-age egenskaper. Pro-Matrix Peptider (tri- och tetrapeptider) förbättra hudens naturliga kollagensyntes; kraftfullt nytt kollagen är en förutsättning för en fastare hud. Peptiderna stärka den extracellulära matrisen och stöder bindvävens nätverk med resultatet av en förbättrad elasticitet.

Fytostamcells.extrakt (stamceller av vegetabiliskt ursprung) förbättrar livslängden av hudens egna stamceller och hjälper till att motverka hudens åldrande.

150ml

Artikelnummer: 1843-161-0150

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten