På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Blueillume Tandblekningsskum

0 betyg 0

349:-

Tillfälligt slut

Vi har tillsammans med forskare och tandläkare tagit fram Blue illume’s tandbleknings skum som är en mycket effektiv metod för att få bländande vita tänder snabbt och säkert utan att behöva använda krångliga tandskenor och tandbleknings-stripes.

Du behöver bara borsta tänderna precis som vanligt – Ingen extra rutin krävs, du får snabbt vita tänder.

Vitare tänder snabbt 
- 100 Kund nöjd kundgaranti!
- Kräver inte några extra rutiner mer än att du borstar tänderna.
- Använd morgon och kväll tills du är nöjd. (du ska fortsätta borsta tänderna med tandkräm)
- Peroxidfri

Innehåll:
1x Rengöringsskum, 50ml
1x Blekningsskum, 50ml

Användning:
1. Använd först vanlig tandkräm och borsta tänderna som vanligt!
2. Applicera rengörings skummet på din tandborste och borsta tänderna i 2 minuter.
3. Spotta ut rengöringsskummet. Applicera whitening skummet på din tandborste och borsta tänderna i 2 minuter.

OBS! Ät eller drick inget upp till 1 timme efter användning.

Att tänka på efter din tandblekning hemma:

För att resultatet ska stå sig längre ska du vara noga med din munhygien även i fortsättningen efter din tandblekning hemma. Den närmaste tiden efter behandlingen är det viktigt att du undviker tobak, kaffe, te, vin och annat som kan missfärga tänderna. Tänk också på att blekning av tänder kan leda till att tänderna kan bli extra känsliga för värme och kyla. Det går normalt över efter en tid.

Att tänderna missfärgas kan ha flera orsaker:

Att människor har olika färg på tänderna är helt naturligt och på många blir färgen mörkare med åren. Tändernas färg kan också förändras genom att starka färgämnen från tobak, mat och dryck tränger in i emaljen och dentinet, det så kallade tandbenet. Rotfyllda tänder kan med tiden få en blågrå missfärgning. Detta är tydligast nere vid tandhalsen. Missfärgningar kan även uppstå redan innan de permanenta tänderna bryter fram i munnen. De vanligaste orsakerna till detta är långvariga sjukdomar med hög feber hos små barn, eller att mjölktänderna utsätts för slag eller skador som påverkar tillväxten av de nya tändernas emalj. Det kan också bero på ärftliga sjukdomar som kan påverka tänderna när de bildas i käkarna, eller att man som barn har fått en viss typ av antibiotika, tetracykliner. De missfärgningar som orsakas av tetracykliner syns ofta inte så tydligt när tänderna bryter fram, men ljusets påverkan gör att de blir värre med åren. Ungdomar som under lång tid fått behandling med tetracykliner mot acne, kan i enstaka fall drabbas av samma typ av missfärgningar. Om barn dricker vatten som innehåller för mycket fluor kan även det orsaka allt ifrån lätta till i en del fall mycket svåra missfärgningar.  

Artikelnummer: 1059-103-0000

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten