På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

B.O.N

B.O.N Natural Oils startades redan 1972 i Sydafrika och produkterna är baserade på  eucalyptusolja. Förutom oljorna säljs även hygienartiklar och krämer. Skynda att köpa dessa högkvalitativa produkter med naturliga ingredienser till ett väldigt överkomligt pris.

 

 • B.O.N. Liquid Gold Oil 100ml

  B.O.N. Liquid Gold Oil 100ml

  Favorit

  B.O.N. Liquid Gold Oil 100ml

  Naturlig, effektiv och till ett mycket överkomligt pris – Rena naturliga oljor från Busby Oils Natal - Natural & Essential Oils Med bevisade anti-age resultat på bara 28 dagar är B.O.N. Nourishing skin oil en olja som är naturligt ren och som snabbt och effektivt återfuktar och ger mer elastisitet till åldrande och uttorkad hud. Den förbättrar utseendet av rynkor, ärr och hudbristningar. 

  • En unik multiprodukt som behandlar bade torr hud, åldrande hud, pigmentfläckar och ärr och hudbristningar. Produkten är till  över 85% byggd på naturliga ingredienser och är en effektiv och mycket dryg skönhetsbehandling för alla hudtyper, speciellt lämplig för vård av känslig hud.   
  • B.O.N. nourishing skin oil är formulerad så att den inte känns fet på huden och lämpar sig för bade ansikte och kropp. Den har en mycket återfuktande effekt och lämnar en skön känsla på huden. En unik blandning av växtoljor och vitaminer med en svag doft av nyponros fungerar  denna multiproduct på både hud, hår och naglar samt förbättrar utseendet av både hudbristningar och ärr.  
  • B.O.N. nourishing skin oil har fem gånger så hög andel E vitamin som många andra krppsoljor vilket gör att den snabbt ger resultat och blandningen av naturliga växtoljor gör att den lämpar sig utmärkt för känslig hud, för barn och genom hela graviditeten. Kliniska studier har gjorts som beivsar des återfuktande och anti age egenskaper, produkten är perfekt för de personer som tidigare haft svårt att hitta en produkt som passar problem hud och känslig hud. Produkten produceras av Busby Natural & Essential Oils i South Africa.

  Kliniskt bevisade anti age resultat på 28 dagarDerma Consult Institut i Tyskland har genomfört kliniska tester vad gäller effektiviteten av B.O.N. nourishing skin oil och kan visa på 43% förbättrning av hudens fuktighetsbalans, 17% mjukare hud och 15% föbättrad fasthet i huden. Man kan även rapportera 14% mindre djup av rynkor och alla resultat är bekräftade både efter individuell utvärdering och efter utvärdering av dermotolog.  

  Ärr och hudbristningar70% av deltagarn i den senaste studien bekräftar att deras ärr och hudbristningar är mycket mindre synliga efter en studie genomfört på 8 och 12 veckor.  

  Mångsidig produkt till ett mycket överkomligt prisFör bästa resultat bör  oljan appliceras två ganger per dag. Den kan även användas som badolja eller som massageolja för barn och vuxna. Den E vitamin berikade oljan kan masseras på ärr och hudbristningar och dom naturliga aktiva ingredienserna som kommer från avokado, vindruva och nypon kommer snabbt att förbättra hudens elasticitet, mjukhet och utseende. B.O.N. nourishing skin oil är lätt nog för att användas runt den känsliga huden runt ögonen vid läggdags som en behandling för ögonpartiet. Den är idealisk för händer och naglar som en icke fet nagelbandsolja och en lyxig återfuktande behandling.  

  På Busby Natural & Essential Oils i Sydafrika har man producerat naturliga oljor av hög kvalitet under de seanste 40 åren och är även producenter av essentiella oljor för läkemedelsindustrin. Samma rigorösa kvalitetskrav gäller när det gäller tillverkningen av B.O.N. nourishing skin oil, som är helt utan mineral oljor utan är helt baserat på naturliga oljor från växtriket.

  Förklaringar: 
  Olja från vindruvskärna  har ypperliga egenskaper för huden med läkande, anti-age och återfuktande egenskaper. Den hjälper huden att behålla fukt och är en effektiv anti-age olja tack vare vindruvskärnaoljans höga andel av vitaminer och omega oljor. Oljan har även kylande och lugnande egenskaper samt sägs minska rynkor genom att den återställer hudens hydro lipid lager. 

  Nypon olja – Denna unika olja är ett kraftpaket av näring och viktiga fettsyror som spelar en viktig roll i hudcellernas förnyelse samt i reparerandet av skadad hud. Nyponolja abosrberas direkt och låter huden andas under tiden den arbetar, den minskar också synligheten av ärr, linjer och pigmentfläckar samt återställer hudens fuktbalans. 

  Avocado Oil – Avokadon är moder jords naturliga fuktgivare till huden. Dom nyttiga fetterna ger märkbara fördelar.  Avokado oljan pentetrerar huden djupare än andra oljor vilket gör att näringsämnena kommer åt att att förbättra utseendet av åldersfläckar och kan läka solskador. Den passar alla hudtyper och är speciellt bra för mogen, känslig och stressad hud. Den är full av vitamin A, B, D, E  och proteiner vilka alla har anti rynk, antibakteriella egenskaper. Oljan är har också starka anti oxiderande egenskaper. 

  Vitamin E är en anti-axidant som reducerar dom skadliga fria radikalerna och förbättrar utseendet på rynkor och ärr.  Den lindrar tillstånd som vattkoppor, psoriasis och eksem samt motverkar hudbristningar under graviditet. E vitamin minskar också styrkan på åldersfläckar och pigmentfläckar. 

 • B.O.N. Anti Ageing Face Cream 50ml

  B.O.N. Anti Ageing Face Cream 50ml

  Favorit

  B.O.N. Anti Ageing Face Cream 50ml

  Vi har utvecklat en ansiktskräm av världsklass som inte sviker genom att:

  1. Se till att formuleringen är så naturlig som möjligt och inte innehåller några potentiellt skadliga ingredienser;
  2. Håller pris överkomligt - skapa en produkt som är precis lika bra som Clarins & Clinique men till halva priset.
  3. Se till att produkten är lämplig för känslig hud:
  4. Formuleringen är pH-balanserad för 5,5, och en allergen fri doft har använts, för att se till att även den mest känsliga hud kan gärna använda denna produkt.
  5. Alla aktiva ingredienser är naturligt framställda.

  Effektiviteten av produkten har testats kliniskt av Derma Consult i Tyskland och resultaten visade signifikant förbättring i:

  • Hudens fuktighetsbalans
  • Hudens elasticitet
  • Hudens fasthet
  • Hudens jämnhet
  • Rynkornas djup

  Kommentarer och omdömen från kunder har varit mycket positiva och även konsumenter som tidigare varit lojala mot vissa märken, verkar vara villiga att byta.

  För att hjälpa dig att bättre förstå varför vår produkt fungerar så bra, kan nu nedan se de viktigaste aktiva ingredienserna i formuleringen med deras individuella fördelar:

  Sackarid isomerat (Pentavitin)
  Sackarid isomerat, härstammar från D-glukos av vete, och är utformad för att likna en kolhydratkomplex som finns i det mänskliga hornlagret.
  Den ger upp till 72 timmars djup fukt som den har en unik bindande mekanism som säkerställer att den inte tvättas bort, men fortsätter att förbättra fukthalten tills huden fjällar av. 

  Hydrolyserat sojafiber (PRO-COLL-ONE)

  Högrenade glykopeptider som erhållits från soja, PRO-COLL-ONE, och är en  ingrediens i kollagen I syntes. Med sin kraftfulla och riktade effektivitet bidrar till att förbättra hudton och minskar rynkornas synlighet.

  Hydrolyserat Candida Saitoana Utdrag Fiber (CELLDETOX)
  CELLDETOX är ett renat a-glukan aktiv ingrediens, vilket avgiftar cellerna genom att ta bort förändrade cellkomponenter (oxiderade proteiner och peroxidised lipider). Det ökar också hudvävnadens livslängd och blockerar ackumuleringen av lipofuscin aggregat (åldrignsmarkör). Denna ingrediens ger jämnare ansiktsdrag och återupplivar hudens lyster samtidigt som den jämnar ut linjer och hudton. 

  Grape Seed Oil
  Druvkärneolja har en fin struktur och är nästan luktfri, ljus i konsistens och absorberas lätt av huden. Den har stora uppmjukande egenskaper, vilket gör den till en idealisk hudvård ingrediens. Det har också milt sammandragande egenskaper, som bidrar till att strama upp och ge en jämn hudton, vilket gör den idealisk för anti-aging produkter. Grape Seed Oil är lätt och har en fin textur vilket göratt den inte orsakar akne. Därför är den mycket användbar för fuktgivande produkter avsedda för användning på normal och akne benägen hud.Oljan innehåller palmitinsyra, palmitolsyra, stearinsyra, oljesyra, linolsyra, samt alfa linolensyra, icosanoic, icosenoic och dokosansyra fettsyror. Linolsyra är mycket viktigt för hudens hälsa liksom för cellmembran.Vindruvskärnextrakt innehåller proantocyanidiner, som är mycket potenta antioxidanter; hjälper till för att minska solens skadliga effekter och minska fria radikaler. Proantocyanidiner är också behjälpliga vid sårläkning.Denna olja neutraliserar effekterna av dom fria radikaler som uppstår och bortsett från dess stora fuktgivande egenskaper, förbättrar den huden struktur, vilket gör den till en populär ingrediens i kosmetiska tillverkning.

  Nyponolja - är en ganska ny ingrediens i moderna kosmetiska hudvårdsprodukter, men har fått en stor uppmärksamhet, eftersom den innehåller stora mängder C-vitamin, som inte bara är helande utan är också en underbar ingrediens i anti-aging produkter .Vi använder oss av nyponolja i många av våra produkter. Denna form av C-vitamin i form av en olja är icke-irriterande för huden, och förhindrar den irritations effekt som vattenlösligt Vitamin C kan ha vid interaktion med järnet i huden vilket inte händer när C-vitamin i nyponolja samverkar med huden.Den har exceptionella uppmjukande egenskaper, samtidigt som det fungerar som en antioxidant. Det är också hög i GLA (Gamma-linolensyra), vilket bidrar till att minska tecken på åldrande, särskilt de fina linjer runt ögonen (kråksparkar) och linjer runt munnen, liksom torrhetstecken som kommer från mycket vistelse i solen eller kalla klimat.På grund av de höga nivåerna av fettsyrorna - linolsyra (47,4%) och linolensyra (33%) – hjälper den huden att läka och påskyndar förnyelse, samtidigt förhindrar bildandet av tjock keloid ärrvävnad  och är till hjälp för att läka brännskador, ärr och hudbristningar.Oljan tränger ned i huden mycket snabbt, vilket gör det till en bra fuktgivare och med alla andra positiva egenskaper, är det lätt att förstå varför det beskrivs också som "oil of youth”.

  Avokadoolja - är en av de naturliga oljor som lättast tas upp av huden och transporteras in i vävnaden. Dess underbara mjukgörande och återfuktande egenskaper gör den idealisk för torr, uttorkad och mogen hud. Dessutom hjälper den också till att lindra torrhet och klåda orsakat av psoriasis och eksem.Det är hög i steroliner, vilket bidrar till att minska åldersfläckar och hjälpa till att läka solskador och ärr. Det är sterolinerna (även kallade växt steroider) i oljan som hjälper till att mjuka upp huden och som ger en överlägsen fuktgivande effekt. Av denna anledning är det en idealisk ingrediens för att ha med i en produkt för människor med uttorkad-, sol- skadad hud, eftersom den är både fuktgivande och närande i förening.Denna rika och närande är rik på vitamin A, B1, B2 och D, lecitin, kalium samt vitamin E.I en studie som gjorts vid institutionen för livsmedelsteknik och bioteknik, Technion-Israel Institute of Technology 1991, visade det sig att avokadoolja ökar avsevärt mängden kollagen i huden - vilket normalt är under attack när vi blir äldre

  Vitamin E
  Vetenskapliga studier har visat att vitamin E har mycket specifika fördelar för huden:

  • Den skyddar huden från miljöföroreningar
  • Den har en skyddande åtgärder mot UV-strålning - även om det inte kan klassas som en solkräm
  • Det är en utmärkt fuktgivare som  innehåller kraftfulla antiinflammatorisk effekter - och detta förhindrar för tidigt åldrande, eftersom inflammatoriska tillstånd i huden är en ledande orsak till för tidigt åldrande av huden 
  • Den har utmärkta sår läkande egenskaper

  Bortsett från alla dessa utmärkta kvaliteter, förbättrar också Vitamin E penetrationen av andra föreningar in i huden och absorberas i sig mycket ävl av huden.
  Miljögifter, samt oxidativa material i kroppen, orsakar bildandet av "fria radikaler" som är oparade syremolekyler, vilket tär på cellerna, och kan orsaka skador, vilket direkt resulterar i för tidigt åldrande. Vitamin E är en mycket effektiv antioxidant, del av den fenoliska OH-gruppen i kromanringen, och hjälper till att avlägsna "fria radikaler", och därigenom säkerställer att oxidativ skada inte inträffar, genom att störa den kedjereaktion som orsakas av de fria radikalerna .
  Andra studier har också visat att vitamin E skyddar fibroblast i huden - dessa är de celler som utgör kollagen, glykosaminoglykaner, liksom de elastiska fibrerna och glykoproteiner som finns i den extracellulära matrisen av huden.
  Lokal applicering av E-vitamin har också visat sig vara effektiv har utmärkt mjukgörande egenskaper och bidrar till att förebygga transepidermal vattenförlust från huden, vilket ökar den naturliga fukthalten i huden.

  Bivax
  Bivax låser in fukt och skyddar huden från skadliga miljöfaktorer. Bivax mjukar effektivt upp  huden och skapar en långvarig skyddande beläggning. Det är också en naturligt närande fuktgivare som har antiinflammatoriska, antibakteriella egenskaper
  Caprylic / kaprintriglycerider
  I hudvård erbjuder kaprylsyra/ kaprintriglycerider flera viktiga fördelar: de erbjuder en märkbar mjuket i produkter, de uppvisar utmärkta antioxidant egenskaper för att förlänga den naturliga hållbarheten, de erbjuder huden vårdande fördelar och de är särskilt lämpade för känslig hud och fet hud. 

  Glycerin
  Glycerin absorberar vatten från luftenv vilket gör att den kan ge vatten till huden, vilket gör det en populär ingrediens i hud och kosmetiska produkter. När huden åldras får den svårare att behålla fukt och det kan orsaka grov, tråkig hud som är benägen till irritation och rodnad, men med hjälp av regelbunden användning av glycerin kan dessa problem förebyggas. Det hjälper också din hud att bli smidigare genom att fylla i de mikroskopiska sprickor som finns i torr hud. På grund av dess dubbla förmåga att återfukta huden och fylla i luckor i torr hud, kan glycerin skydda ditt ansikte genom att hålla det yttre lagret av huden intakt. Detta lager är viktigt eftersom det är den naturliga barriären. 

  Jojobaolja - är en idealisk fuktgivare eftersom den liknar den naturliga oljor som kroppen producerar på en regelbunden basis. Den absorberas lätt och lämnar huden mjuk och smidig. Denna naturliga fuktgivare är speciellt effektiv för behandling av torr och åldrande hud.

  Övrigt:
  Konsumenternas intresse för premiumskönhetsprodukter fortsätter med oförminskad styrka, med fokus på vetenskapliga innovationer tillsammans med en önskan om naturliga ingredienser och gröna produktlinjer. Trend forskning bekräftar att en stark grupp av köpare sätter särskilt värde på högkvalitativa produkter med unika egenskaper; produkter som bidrar till en känsla av välbefinnande..

  Förutom fysiska obehag, kan grov, flagnande eller irriterad och torr hud orsaka psykiskt lidande och osäkerhet i sociala situationer. Att ha en bra fuktgivare för huden är därför fortfarande en mycket viktig del i en hudkräm.

  Med tanke på dessa förväntningar har vi skapat Intensiv Moisturiser sortiment som ger djup, varaktig fukt och en skön känsla till huden. 

 • B.O.N. Liquid Gold Oil 15ml

  B.O.N. Liquid Gold Oil 15ml

  Favorit

  B.O.N. Liquid Gold Oil 15ml

  Naturlig, effektiv och till ett mycket överkomligt pris – Rena naturliga oljor från Busby Oils Natal - Natural & Essential Oils Med bevisade anti-age resultat på bara 28 dagar är B.O.N. Nourishing skin oil en olja som är naturligt ren och som snabbt och effektivt återfuktar och ger mer elastisitet till åldrande och uttorkad hud. Den förbättrar utseendet av rynkor, ärr och hudbristningar. 

  • En unik multiprodukt som behandlar bade torr hud, åldrande hud, pigmentfläckar och ärr och hudbristningar. Produkten är till  över 85% byggd på naturliga ingredienser och är en effektiv och mycket dryg skönhetsbehandling för alla hudtyper, speciellt lämplig för vård av känslig hud.   
  • B.O.N. nourishing skin oil är formulerad så att den inte känns fet på huden och lämpar sig för bade ansikte och kropp. Den har en mycket återfuktande effekt och lämnar en skön känsla på huden. En unik blandning av växtoljor och vitaminer med en svag doft av nyponros fungerar  denna multiproduct på både hud, hår och naglar samt förbättrar utseendet av både hudbristningar och ärr.  
  • B.O.N. nourishing skin oil har fem gånger så hög andel E vitamin som många andra krppsoljor vilket gör att den snabbt ger resultat och blandningen av naturliga växtoljor gör att den lämpar sig utmärkt för känslig hud, för barn och genom hela graviditeten. Kliniska studier har gjorts som beivsar des återfuktande och anti age egenskaper, produkten är perfekt för de personer som tidigare haft svårt att hitta en produkt som passar problem hud och känslig hud. Produkten produceras av Busby Natural & Essential Oils i South Africa.

  Kliniskt bevisade anti age resultat på 28 dagarDerma Consult Institut i Tyskland har genomfört kliniska tester vad gäller effektiviteten av B.O.N. nourishing skin oil och kan visa på 43% förbättrning av hudens fuktighetsbalans, 17% mjukare hud och 15% föbättrad fasthet i huden. Man kan även rapportera 14% mindre djup av rynkor och alla resultat är bekräftade både efter individuell utvärdering och efter utvärdering av dermotolog.  

  Ärr och hudbristningar70% av deltagarn i den senaste studien bekräftar att deras ärr och hudbristningar är mycket mindre synliga efter en studie genomfört på 8 och 12 veckor.  

  Mångsidig produkt till ett mycket överkomligt prisFör bästa resultat bör  oljan appliceras två ganger per dag. Den kan även användas som badolja eller som massageolja för barn och vuxna. Den E vitamin berikade oljan kan masseras på ärr och hudbristningar och dom naturliga aktiva ingredienserna som kommer från avokado, vindruva och nypon kommer snabbt att förbättra hudens elasticitet, mjukhet och utseende. B.O.N. nourishing skin oil är lätt nog för att användas runt den känsliga huden runt ögonen vid läggdags som en behandling för ögonpartiet. Den är idealisk för händer och naglar som en icke fet nagelbandsolja och en lyxig återfuktande behandling.  

  På Busby Natural & Essential Oils i Sydafrika har man producerat naturliga oljor av hög kvalitet under de seanste 40 åren och är även producenter av essentiella oljor för läkemedelsindustrin. Samma rigorösa kvalitetskrav gäller när det gäller tillverkningen av B.O.N. nourishing skin oil, som är helt utan mineral oljor utan är helt baserat på naturliga oljor från växtriket.

  Förklaringar: 
  Olja från vindruvskärna  har ypperliga egenskaper för huden med läkande, anti-age och återfuktande egenskaper. Den hjälper huden att behålla fukt och är en effektiv anti-age olja tack vare vindruvskärnaoljans höga andel av vitaminer och omega oljor. Oljan har även kylande och lugnande egenskaper samt sägs minska rynkor genom att den återställer hudens hydro lipid lager. 

  Nypon olja – Denna unika olja är ett kraftpaket av näring och viktiga fettsyror som spelar en viktig roll i hudcellernas förnyelse samt i reparerandet av skadad hud. Nyponolja abosrberas direkt och låter huden andas under tiden den arbetar, den minskar också synligheten av ärr, linjer och pigmentfläckar samt återställer hudens fuktbalans. 

  Avocado Oil – Avokadon är moder jords naturliga fuktgivare till huden. Dom nyttiga fetterna ger märkbara fördelar.  Avokado oljan pentetrerar huden djupare än andra oljor vilket gör att näringsämnena kommer åt att att förbättra utseendet av åldersfläckar och kan läka solskador. Den passar alla hudtyper och är speciellt bra för mogen, känslig och stressad hud. Den är full av vitamin A, B, D, E  och proteiner vilka alla har anti rynk, antibakteriella egenskaper. Oljan är har också starka anti oxiderande egenskaper. 

  Vitamin E är en anti-axidant som reducerar dom skadliga fria radikalerna och förbättrar utseendet på rynkor och ärr.  Den lindrar tillstånd som vattkoppor, psoriasis och eksem samt motverkar hudbristningar under graviditet. E vitamin minskar också styrkan på åldersfläckar och pigmentfläckar. 

  15ml 

   

 • B.O.N. Anti Ageing Day Cream 75ml

  B.O.N. Anti Ageing Day Cream 75ml

  Favorit

  B.O.N. Anti Ageing Day Cream 75ml

  Skydda din hud från solen är det viktigaste för att förhindra för tidigt åldrande och hålla huden ung och frisk. När du går utomhus, kom ihåg att tillämpa BON Anti-Ageing Day Cream, som har SPF 15.

  Detta är en helt naturlig formulering. Icke-fet eller tjock som andra solkrämer och absorberar in i huden snabbt och enkelt. Lämnar din hud silkeslen och mjuk medan den har SPF 15.

  Bons ansiktskrämer är kliniskt bevisat att avgifta celler, ökar kollagensyntesen, minska rynkornas djup och förbättra hudens fasthet, elasticitet och hudton.

  Passar alla hudtyper, även känslig och torr hud.

  75ml

 • B.O.N. Moisturizing Cleanser 175ml

  B.O.N. Moisturizing Cleanser 175ml

  Favorit

  B.O.N. Moisturizing Cleanser 175ml

  Lite info om rengöringsprodukter för huden om vår nya Facial Cleanser från B.O.N. 

  En enkel förståelse av de viktigaste ingredienser som används i kosmetika kan hjälpa dig att göra bättre val.

  De flesta tvålar och rengöringsmedel använder tensider, liksom Natriumlaurylsulfat "SLS", i sina formuleringar. Att välja en mild hudvänligt tensid är viktigt, speciellt för känslig hud. Traditionella tensider som SLS rekommenderas inte för känslig hud eftersom de tenderar att orsaka hudirritation och kan beröva huden dess naturliga oljor.

  Vår Moisturising Facial Cleanser använder dinatriumlaureth sulfosuccinat. Denna ingrediens fungerar som en avfettning, emulgeringsmedel, och skummande medel, men den är inte som andra kemiska tensider (som SLS). Forskning har visat att dinatriumlaureth sulfosuccinat är säkert att använda eftersom molekylerna är större och kan inte tränga igenom huden vilket en del andra tensider gör. Dn anses väldigt skonsam mot huden, och är även lämplig för känsligare hudtyper. Viktigt är att det inte finns sulfat i produkten, och facial cleanser är därför fri från sulfater (saltet av svavelsyra och potentiellt skadligt för huden).

  Vår Facial Cleanser formulering är rik och närande och är kliniskt bevisat att vara lämpliga för känslig hud. Det är pH-balanserad, allergivänlig.

  Liksom alla andra produkter i B.O.N. serien är den baserad på närande oljor och har tillsatt E Vitamin.

  Förklaringar: 
  Olja från vindruvskärna  har ypperliga egenskaper för huden med läkande, anti-age och återfuktande egenskaper. Den hjälper huden att behålla fukt och är en effektiv anti-age olja tack vare vindruvskärnaoljans höga andel av vitaminer och omega oljor. Oljan har även kylande och lugnande egenskaper samt sägs minska rynkor genom att den återställer hudens hydro lipid lager. 

  Nypon olja – Denna unika olja är ett kraftpaket av näring och viktiga fettsyror som spelar en viktig roll i hudcellernas förnyelse samt i reparerandet av skadad hud. Nyponolja abosrberas direkt och låter huden andas under tiden den arbetar, den minskar också synligheten av ärr, linjer och pigmentfläckar samt återställer hudens fuktbalans. 

  Avocado Oil – Avokadon är moder jords naturliga fuktgivare till huden. Dom nyttiga fetterna ger märkbara fördelar.  Avokado oljan pentetrerar huden djupare än andra oljor vilket gör att näringsämnena kommer åt att att förbättra utseendet av åldersfläckar och kan läka solskador. Den passar alla hudtyper och är speciellt bra för mogen, känslig och stressad hud. Den är full av vitamin A, B, D, E  och proteiner vilka alla har anti rynk, antibakteriella egenskaper. Oljan är har också starka anti oxiderande egenskaper. 

  Vitamin E är en anti-axidant som reducerar dom skadliga fria radikalerna och förbättrar utseendet på rynkor och ärr.  Den lindrar tillstånd som vattkoppor, psoriasis och eksem samt motverkar hudbristningar under graviditet. E vitamin minskar också styrkan på åldersfläckar och pigmentfläckar. 


  175ml

 • B.O.N. Face Time Skincare Box

  B.O.N. Face Time Skincare Box

  269:-
  Favorit

  B.O.N. Face Time Skincare Box

  269:-

  • Anti-Ageing Face Cream (50ml)
  • Anti-Ageing Day Cream SPF 15 (75ml)
  • Moisturising Facial Cleanser (175ml)

  Anti-Ageing Face Cream
  Består till mer än 90 % av naturliga ingredienser Ansiktskrämen har kliniskt beprövad effekt mot ålderstecken och är rik på naturliga aktiva ingredienser. Den är helt allergenfri, dermatologiskt testad och är bevisad att ge bättre återfuktning av huden, minska rynkornas djup, ge fastare och smidigare hud samt förbättra hudtonen. 

  Passar alla hudtyper även känslig och torr hud. Fri från allergener och är pH balanserad. Lämnar ingen fet yta och absorberas snabbt. Innehåller inga färgämnen, parabener, paraffin.

  Naturliga aktiva ingredienser:
  Glykopeptider - stimulerar kollagensyntesen, gör huden lenare och minskar rynkorna.
  Alfaglukan - ger huden mer lyster genom att avgifta cellerna.
  Sackaridisomerat - främjar varaktig återfuktning som gör huden mjuk och len.
  Förbättrar hudens barriärfunktion och gör cellerna i överhuden mer återfuktande.
  Vitamin e-hjälper till att reducera ålderstecken och minska skadorna från fria radikaler.
  Naturliga oljor - från avokado, druvkärnor och nypon. Oljorna är rika på vitaminer, omegafettsyror och antioxidanter, vilket hjälper till att minska skadorna från solen och fria radikaler.

  50ml 

  Anti-Ageing Day Cream SPF 15
  Det är viktigt att skydda din hud från solen för att förhindra för tidigt åldrande av huden och hålla huden ung och frisk. När du går utomhus , kom ihåg att använda 

  Krämen är fylld med naturliga ingredienser lämnar ingen fet yta och absorberas snabbt av huden. Lämnar din hud silkeslen och mjuk och den har SPF 15 solskydd. Praktisk tub passar i din handväska så den är lätt tillgänglig när du är ute i solen oväntat.

  Bons ansiktskrämer är ökar kollagensyntesen , minska rynkor djup och förbättra hudens fasthet, elasticitet och hudton. Applicera flera gånger när de utsätts för solljus för att hålla det ungdomliga utseende.

  • Anti-Ageing Face Cream + SPF 15
  • Kliniskt bevisade resultat
  • Passar alla hudtyper även känslig och torr hud

  75ml

  Moisturising Facial Cleanser
  En mild krämig formulering som rengör och ger näring åt huden. Det är viktigt att du väljer en rengöring för huden som inte berövar huden dess naturliga oljor , särskilt om du har känslig torr hud .

  Vår Moisturising Facial Cleanser innehåller inga hårda tensider och kommer att försiktigt rengöra huden och avlägsna din make -up . Innehåller oljor som återfuktar din hud. Skummande rengöringskräm

  175 ml

  • Rengör och ger näring åt din hud
  • pH-balanserad
  • Allergen fri doft
  • Passar alla hudtyper, särskilt känslig hud
  • Inga färgämnen, flytande paraffin , parfym, konserveringsmedel, sulfater eller ytaktiva medel.
 • B.O.N. Sensitive Skin Box

  B.O.N. Sensitive Skin Box

  199:-
  Favorit

  B.O.N. Sensitive Skin Box

  199:-

  Tvål
  En mild 100 % naturlig tvål som passar för både ansikte och krop. Tvålen är handgjord med endast 
  de finaste ingredienserna . Sakkunnigt tillverkad med en 8 -veckors härdningsprocess ger denna 
  naturliga tvål är en mild behandling för alla som lider av känslig och torr hud. Tvålen har olivolja som 
  bas och en svag doft av roseloja. Den rengör försiktigt och ger näring åt huden. Passar även för 
  använding på känslig hud, inklusive spädbarn eftersom den inte innehåller några färgämnen, paraffin, 
  parfym, konserveringsmedel, sulfater eller andra ytaktiva ämnen. Dermatologiskt testad på normal 
  och känslig hud.

  115 g

  Olja
  Använd denna närande olja som har kliniskt bevisade resultat på torr, flagnande eller kliande hud. 
  Den lämnar ingen fet yta och är berikad med E Vitamin för bästa effekt. Oljan bygger på en unik 
  blandning av naturliga oljor från Avokado, druvkärnor och Nyponros för att ge näring till huden. Du 
  kan använda oljan för både kropp och ansikte. Den förbättrar utseendet på ärr, hudbristningar, 
  rynkor, åldrande och uttorkad hud. Du kan använda den under graviditet och den är testad även på 
  spädbarn. 

  100ml

  Intensive Moisturiser
  Denna intensive fuktighetskräm för kropp och händer kan användas separate eller tillsammans med 
  Nourishing oil och ger djup näring till din hud. Rik på naturliga oljor, urea, bivax och E-vitamin. Den 
  ger en förbättring av hudens fukthalt, elasticitet, mjukhet och huden känns fastare. Berikad men en 
  mild allergenfri doft och en pH balanserad formula ger intensiv befrielse från torr och kliande hud.

  100ml

  Innehåller:
  Nourishing oil
  Intensive Moisturiser 
  Natural Olive & Rose Oil Soap

Visar 1 till 7av 7