På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Begränsa ditt urval

DINA VAL

31 Produkter

Braun

Att som man börja dagen med att raka sig är ofta en självklarhet, tyvärr även en relativt bökig sådan. Raklödder som kletar, risk för skärsår och klibbiga efterprodukter har ofta bidragit till en stressig morgonstund. Genom att välja produkter från Braun har denna stund istället blivit en ren njutning – med dessa avancerade rakapparater får man alltid fram det perfekta resultatet utan någon som helst ansträngning. Braun har även ypperliga produkter då det kommer till hårvård, något som gör att du kan sköta din frisyr hemma framför spegeln istället för att betala pengar hos frisören. Hos Lyko hittar du Brauns produkter för både man och kvinna – alltid till bra priser.

 • Braun Rakapparat 550 Shaver Contour

  Braun Rakapparat 550 Shaver Contour

  Favorit

  Braun Rakapparat 550 Shaver Contour

  ActiveLift
  Lyfter och skär av platt liggande hårstrån så att missade hårstrån kan undvikas.Contour Hugging HeadAnpassar sig automatiskt till ansiktskonturerna.

  OptiFoil
  Unikt mönster fångar hårstrån som växer i olika riktningar. Skärsystem i tre steg - Dubbla skärblad och ett integrerat skärhuvud rakar närmare.

  Tvättbar
  Enkel rengöring under rinnande vatten.Knapp för komfortinställning kontrollerar svängningen.

  Långhårstrimmer
  1 timmes laddning för 45 minuters sladdlös rakning.Laddningsbar eller nätdrift.Indikator för låg batteriladdning.

 • Braun Airstyler Satin Hair 3

  Braun Airstyler Satin Hair 3

  269:-
  Favorit

  Braun Airstyler Satin Hair 3

  269:-

  En ny stil varje dag utan att gå till frisören? Det är inte bara möjligt, det är lätt - med Braun Satin - Hair 3 Airstyler. Det låter dig skapa fantastiska stilar och torkar håret utan att torka ut hårstråna. Trasselfri tack vare det automatiserade curl-utsläppet och skonsam mot håret, Satin - Hair 3 Airstyler är det perfekta valet för kvinnor som vill förändra sitt utseende utan att skada sina hårstårn.Oavsett vilken style du väljer att skapa - Brauns Satin - Hair 3 Airstyler skyddar håret och låter det skina. För vackert hår som ser så frisk ut som det känns.

  Mångsidiga stilar

  Lockar:
  Mjuka, blanka, naturliga lockar är en all-time favorit. Skapa din egen lockiga look med Braun Satin - Hair 3 Airstyler. Såhär gör du: Använd den stora rundborsten för lösa, stora lockar eller den lilla en för snävare lockar. Slinga för slinga, rulla upp håret runt Airstylern, håll och släpp.

  Vågor:
  För glamorösa 1940-Hollywood styles eller en mjuk, naturlig look - vågorna för textur till din look och ramar in ditt ansikte vackert. Att styla underbart läckra vågor som är fasta, men inte lockiga - använd den stora rundborsten, vrida håret löst runt Airstylern, och dra försiktigt som du samtidigt släpper.

  Flicks (utsvängda toppar):
  Ge ditt utseende den ultimata kick med flicks (utsvängda toppar)! De är den moderna twisten för en style, och de kan lätt uppnås med Braun Satin - Hair 3 Airstyler. Vrid bara den nedre delen av håret utåt runt den lilla borsten, håll och släpp. För fastare flicks - tvinna hårstråna tätare.

  Volym:
  Åh, härlig volym - det är en sak kvinnor längta efter! Med Brauns Satin - Hair 3 Airstyler, är lyxig volym bara en styling och torkning bort. Sätt bara på "volym-toppen" och flytta apparaten i små cirklar över huvudet. Den geniala Volumizern lyfter upp håret vid roten och ökar dess volym.

  Optimalt skydd för håret

  Keramisk borste:
  För att skydda ditt hår under styling och torkning, har Braun utformat en mjuk borste med borst och 100 % keramisk beläggning. Det fördelar värmen jämnt för att bilda lockar och vågor snabbt och försiktigt.
  3 applikatorer: Liten borste (18mm), stor borste (36mm), Volumizer.

  Rulla-ut funktion:
  Den speciellt utformade utrullningsfunktionen gör det möjligt att styla utan trassel och skador på ditt hår. Varje hårslinga frigörs lätt och smidigt. För problemfria, mångsidiga stilar!

  Anpassning:
  Individuell styling kräver individuella inställningar. Inställningar Brauns 2-temperaturs justerade värme och luftflöde till dina personliga behov. Du kan vara säker på att värme och luftflöde alltid är exakt rätt för din hårtyp, så att håret inte torkar ut under styling.

 • Braun Hårtork Satin Hair 3 HD 380

  Braun Hårtork Satin Hair 3 HD 380

  Favorit

  Braun Hårtork Satin Hair 3 HD 380

  PowerPerfection-hårfönen från Braun är extra kraftfull, kompakt och extra lätt så att du snabbt och enkelt kan få den frisyr du vill ha. 

  Jonisk teknologi: Hårfönen Braun Satin Hair 3 PowerPerfection har utvecklats med jonisk teknologi för att minska frizzet. Extra kraftfull: Kombinera optimal torktemperatur med hög luftvolym för en snabb, kraftfull finish. 

  Extra lätt: Hårfönen har en lätt och ergonomisk design som gör det enklare att torka håret men som ändå ger exakta och kraftfulla resultat. 

  Kompakt: Kompakt design för resultat utan ansträngning 3 lägen för värme och 2 lägen för fläkthastighet, samt kalluftsläge. Effekt 2000W 

  Innehåller:
  - Satin Hair 3 HD 380 
  - Professionellt stylingmunstycke 

 • Braun Airstyler Satin Hair 1 AS 110

  Braun Airstyler Satin Hair 1 AS 110

  239:-
  Favorit

  Braun Airstyler Satin Hair 1 AS 110

  239:-

  Braun Airstyler Satin Hair 1 AS 110
  Satin Hair 1 är oerhört populär och en flerårig bästsäljare. Ett utmärkt val för dig med lite kortare hår.
  Individuella inställningarPersonlig hårstyling kräver individuella inställningsmöjligheter. Brauns 2-temperaturinställningar justerar värmen och luftflöde efter dina egna behov. Du kan vara säker på att de alltid är rätt för just din hårtyp, så att håret inte blir för torrt under tiden du stylar. 

  2 temperaturinställningar
  2 fläktinställningar
  18mm diameter för lockar
  En perfekt hårstyler för både torkning och styling av kort hår.
  Upptäck nya stilar.

 • Nyhet Braun Hairdryer HD580 Power Perfection

  Braun Hairdryer HD580 Power Perfection

  Favorit

  Braun Hairdryer HD580 Power Perfection

  Braun Satin Hair PowerPerfection hårtork är en ultralätt hårtork för praktisk och lätt användning.

  Den 2500 watt kraftfulla hårtorken levererar resultat utan möda och gör styling enkelt. Hårtorken kombinerar optimal torkningstemperatur med högt luftflöde för snabba resultat. Den kompakta och ergonomiska designen gör det lätt att använda hårtorken. Braun PowerPerfection hårtork ger resultat och stil utan möda med sin eleganta vita design.

 • Braun Satin Hair 7 Straightener ST730

  Braun Satin Hair 7 Straightener ST730

  859:-
  Favorit

  Braun Satin Hair 7 Straightener ST730

  859:-

  Braun Satin Hair 7 Straightener ST730
  Brauns unika Satin Ion-teknologi producerar en kraftig våg av satinjoner, som innesluter varje hårstrå, så att den naturliga skönheten och glansen framhävs. Extra stor LCD kontrolldisplay. 5 justerbara steg 130-200C för individuella hårbehov.

  - Snabb uppvärmning: 35 sek
  - Power boost: extra värme för svåra partier
  - Auto- off: Automatisk avstängning efter 30 min
  - Avsvalningsindikator: På röd display
  - Sval topp och sida: ger en enkel hantering

 • Braun Epilator SE1170

  Braun Epilator SE1170

  449:-
  Favorit

  Braun Epilator SE1170

  449:-

  Epilator med två hastighetslägen.

  Braun Silk-épil SE 1170 är en nätansluten epilator. Effektiv epilator för mycket skonsam epilering som avlägsnar hår med rötterna och ger dig silkeslena ben i upp till 4 veckor!

  Det flexibla epilatorhuvudet kan göra en rörelse både framåt och bakåt. Det gör att den kan anpassa sig även på svåråtkomliga områden, och ger en mer skonsam och effektiv epilering. Tvättbart epileringshuvud för ökad hygien och enkel rengöring. En borste för rengöring medföljer.

  Tack vare 20 st. roterande pincettpar blir epileringen både noggrann, effektiv och snabb. Den avlägsnar håret från rötterna och ger dig len och mjuk hud i veckor. 

 • Braun Satin Hair 7 Airstyler AS720

  Braun Satin Hair 7 Airstyler AS720

  Favorit

  Braun Satin Hair 7 Airstyler AS720

  Varmluftsborsten Braun Satin Hair 7 är utrustad med IONTEC. Denna teknik skyddar ditt hår under stylingen. Satinjoner frigörs i håret för att ta upp fuktpartiklar ur luften och omsluter varje hårstrå för att snabbt återställa den förlorade fuktbalans som oftast går förlorad när man använder sig av stylingredskap med hög värmenivå. Jonerna motverkar även statisk elektricitet. Det finns två temperaturslägen att välja mellan som anpassar varmluft och värme efter dina behov.

  Med hjälp av sömlösa borst i borsten och kammen skadas inte och bryts inte hårkutikulan av. De fördelar även jämnt den varma luften genom borsten och motverkar både uttorkning och överhettning.

  Ionteknik: Ja
  Maximal effekt: 700W
  Spänning: 220-240V
  Kabellängd: 2000mm
  Bredd: 32mm

  Kamtillbehör medföljer.

 • Braun Hårtork Satin 1 HD 180

  Braun Hårtork Satin 1 HD 180

  Favorit

  Braun Hårtork Satin 1 HD 180

  PowerPerfection-hårfönen från Braun är extra kraftfull, kompakt och extra lätt så att du snabbt och enkelt kan få den frisyr du vill ha. 

  Extra kraftfull: Kombinera optimal torktemperatur med hög luftvolym för en snabb, kraftfull finish. 

  Extra lätt: Hårfönen har en lätt och ergonomisk design som gör det enklare att torka håret men som ändå ger exakta och kraftfulla resultat. 

  Kompakt: Kompakt design för resultat utan ansträngning 2 lägen för värme och fläkthastighet, samt kalluftsläge. Effekt 1800W 

  Innehåller:
  - Satin Hair 1 HD 180 
  - Professionellt stylingmunstycke 

 • Braun Hårfön Satin Hair 7 HD 750

  Braun Hårfön Satin Hair 7 HD 750

  669:-
  Favorit

  Braun Hårfön Satin Hair 7 HD 750

  669:-

  Braun Hårfön Satin Hair 7 HD 750
  Braun Satin Hair 7 Colour hårfön är specialdesignad för att ta hand om ditt nyfärgade hår.Skyddar din hårfärg - Braun Satin Hair 7 Colour hårfön upprätthåller den livliga och sunda hårfärgen. Värmen fördelas jämnt utan att vara överdrivet varmt vilket ger en hårfärg som bevaras.

  Ionisk teknologi
  Ger håret skydd och lämnar ett perfekt resultat utan statisk elektricitet och frissighet.

  Filter
  Det smarta filtret på baksidan av hårfönen hjälper till att förhindra slitage av håret och brutna hårstrån.

  Inkluderat
  Extra tunn koncentrator och munstycke specialdesignad för färgat hår medföljer. Munstycket blandar kall luft med varm så att håret blir snabbare avkylt.

  2000 watt
  3 temperaturer
  ION care

 • Braun Face SE80 Refill 2st

  Braun Face SE80 Refill 2st

  Favorit

  Braun Face SE80 Refill 2st

  Med borsthuvudet kan man enkelt massera och borsta bort döda hudceller från kroppen. Den är fyra gånger så effektiv som vanliga manuella behandlingar tack vare 3000 mikrovibrationer som hjälper till att ta bort döda hudceller och stimulera återbildningen av nya hudceller. Den har även en ergonomisk utformning för smidig behandling på alla kroppsområden.

  2st

 • Braun Shaver WaterFlex WF2s Blue

  Braun Shaver WaterFlex WF2s Blue

  Favorit

  Braun Shaver WaterFlex WF2s Blue

  Rakapparat som är speciellt utformad för användning i duschen med eller utan rakskum för att ge en enastående och behaglig hudkänsla under rakningen och för att förhindra hudirritation. Höljet är helt förseglat och IPX7-testat, upp till 1 m djup. Dessutom är den 100 % vattentät och kan enkelt rengöras i rinnande vatten. Den har ett svängbart rakhuvud som anpassar sig efter ansiktets konturer vid käklinjen och under hakan. Skärbladet OptiBlade ärBrauns mest avancerade skärblad för nära rakning och ett blad som varar längre. Skärsystemet sker i tre steg och den rakar långa hårstrån lika enkelt som korta. För att trimma polisongerna, mustaschen eller skägget med detta exakta redskap behöver du bara skjuta trimmernför långa hår uppåt.

  Detta finns i förpackningen;

  • Braun WaterFlex rakapparat
  • Skyddskåpa
  • SmartPlug
  • Rengöringsborste
 • Braun Straightener ST560

  Braun Straightener ST560

  Favorit

  Braun Straightener ST560

  Braun Satin Hair-5 plattången med IONTEC är särskilt utformad för att återställa glans och hälsa i ditt hår vid styling. Braun är ett av de största och mest innovativa hårvårdsföretag och har upptäckt att platta håret med temperaturer över 200°C är irreversibelt skadligt för strukturen av håret. Denna tången har avancerat hårskydd på grund av temperaturkontroller upp till 200°C och 100% keramiska flytande plattor. Så det förhindrar överhettning och skyddar håret från skador och brott.

  Spänning: 100-240V

 • Braun CruZern Face Z4

  Braun CruZern Face Z4

  779:-
  Favorit

  Braun CruZern Face Z4

  779:-

  Braun CruZern Face Z4
  Tvättbar, sladdlös skäggtrimmer som fixar en schysst skäggväxt!
  CruZern Z4 gör det lättare än någonsin för dig att få till den där stilen som får folk att vända blicken efter dig. Inte bara det utan den ger dig även kontroll över ditt kroppshår. Rakapparaten är sladdlös och har en ergonomisk design. Dessutom har cruZern en riktigt snygg och trendig design, vilket gör den till det självklara alternativet för en ny het look. Provkör den och börja styla din stil!

  Flytande foil-system
  Det fritt flytande foil-systemet anpassas perfekt till din hud och ansiktskontur för en ny förbättrad närhet

  Smart Foil&tradeSmart Foil&trade
  fångar hår som växer i olika riktning för en närmare rakning i ett enda drag.

  Roterande styler med två sidor
  Rakapparatens långsmala sida markerar linjer och kanter. Den breda sidan (bredd 28 mm) på trimmern för långt hår klipper och trimmar större områden på ett jämt sätt.

  Helt tvättbar
  Bara skölj rakhuvudet under rinnande vatten efter varje användning

  Fjädrande skärblad
  Flytande foil-system
  Pop-up trimmer
  Smart Foil&trade
  Tvättbar
  Uppladdningsbar
  Ergonomiskt att hålla i

 • Braun Silk Epil 7 Dual Epilator Rakhuvud

  Braun Silk Epil 7 Dual Epilator Rakhuvud

  69:-
  Favorit

  Braun Silk Epil 7 Dual Epilator Rakhuvud

  69:-

  Braun Silk Epil 7 Dual Epilator Rakhuvud
  Braun Silk-épil rakhuvud.

  Passar till Braun Silk-épil 7 Dual Epilator 771WD/781WD

 • Braun Straightener ST510

  Braun Straightener ST510

  Favorit

  Braun Straightener ST510

  Rakt, elegant hår blir aldrig opopulärt och med Braun Satin Hair-5 multistyler går det snabbt och lätt att uppnå. Braun Satin Hair-5 multistyler kommer att ge dig en jämn, snygg look med maximalt hårskydd. Helt enkelt placera och dra för perfekta resultat. Passar även perfekt för att böja hårtopparna.

  Braun Satin Hair-5 multistyler har en noggran temperaturinställning vilket gör det möjligt för användare att nå den exakta temperatur som krävs för deras hår och för att förhindra överhettning och hår skador.

  Eftersom att plattorna är gjorda i 100% keramik är de tillskillnad från andra plattänger nästan helt oförstörbara. Braun Satin Hair-5 multistyler har patenterat sina plattor som säkerställer enkla glid med mindre spänning på toppar vilket ger mindre friktion och stress på håret. Allt för ett perfekt resultat. 

  Temperatur: 130-200C.
  Uppvärmningstid: 30sek.
  Spänning: 100-240V.
  Kabellängd: 2m.

 • Braun Satin Hair 7 Colour Saver Curler

  Braun Satin Hair 7 Colour Saver Curler

  669:-
  Favorit

  Braun Satin Hair 7 Colour Saver Curler

  669:-

  Braun Satin Hair 7 Colour Saver Curler
  Vårdande locktång med Colour Saver-teknologi och individuell värmeinställning efter hårtyp.

  Locktången Satin Hair EC2 Colour från Braun har anodiserande keramiskt vårdande element och är specifikt utformad för att skydda de känsliga hårändarna. Du får upp till 50 % mindre färgblekning och fuktförlust med den nya teknologin.

  De unika satin-jonerna hjälper till att snabbt komplettera den naturliga fuktnivån i färgat hår, vilket motverkar krusighet och ger ett härligt glänsande och mjukt resultat.

  Tången har 32 mm omkrets och ger mellanstora lockar. Temperaturen kan ställas in efter varje hårtyp (fint, normalt, tjockt) och kan ställas in i nio steg från 125°C och upp till 185°C. Den har också kall topp så att du att du inte riskerar att bränna dig.

  Locktången har snabb uppvärmning med endast 60 sekunder och har automatisk avstängning efter 30 minuter. Sladden är 2 meter lång och vridbar för ökad flexibilitet.

Visar 1 till 17av 31