På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Clinomyn

Att rökare och snusare får gula tänder är ingen nyhet. Tobak och nikotin har ju den egenskapen och fram till nu har användare av dessa varor fått leva med gulnande garnytyr. Nu behöver de inte längre det och allt tack vare den revolutionerande tandkrämen från företaget Clinomyn. Denna tandkräm har gett ett bevisat resultat mot just missfärgningar av tobak, men även från kaffe och rödvin. Lyko erbjuder produkter som just denna tandkräm och mera från Clinomyns sortiment och till väldigt förmånliga priser dessutom. Skapa ett bländvitt leende igen. 

 • Clinomyn Fresh Gel Frisk Andedräkt

  Clinomyn Fresh Gel Frisk Andedräkt

  35:-
  Favorit

  Clinomyn Fresh Gel Frisk Andedräkt

  35:-

  Clinomyn Fresh Gel Frisk Andedräkt
  Våra tänder utsätts för dagliga påfrestningar och med tiden får tänderna fläckar av kaffe, vin, te, nikotin och annat som vi konsumerar. Clinomyn Fresh Gel är en tandkräm som är speciellt framtagen för att ge både en fräsch andedräkt och vara effektiv mot missfärgningar på tänderna.

  Clinomyn Fresh Gel inehåller kalcium och fluor för att förebygger karies och plack och hjälpa till att hålla tänderna starka.  Med Clinomyn Fresh Gel får du en fräsch andedräkt i 4 timmar.Smak:Peppermint chill  75ml

  Sorbitol, Hydrated Silica, Aqua, Glycerin, PEG-32, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Limonene, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Aluminum Silicate, Trisodium Phosphate, Sodium Saccharin, Silica, CI 74160, Aqua, CI 42090, CI 77891, Silica, Mica.


   

Visar 1 till 1av 1