På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Cocoa Brown

Cocoa Brown av lanserades i november 2012 och har haft stor framgång sedan dess. Marissa Carter grundare av Cocoa Brown har utvecklat varumärket för att skapa en "värld av solbränna" Åtta systerprodukter som passar olika typer av solbrännor. Det finns någon  som passar alla, hitta din egen favorit!

 • Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark

  Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark

  119:-
  Favorit

  Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark

  119:-

  Den efterlängtade Cocoa Brown 1 HOUR TAN DARK tar produkten 1 HOUR TAN till en ny nivå för damer som älskar en riktigt intensiv solbränna.

  Detta är en av de första produkterna Cocoa Brown lanserar under 2014, efter en virvelvind under 2013 där skönhetsvarumärket nått stor framgång, täta erbjudanden med stora återförsäljare såsom Boots, Superdrug, Primark och Tesco som utan tvekan blev Irlands mest populära solbränna . Marissa har utvecklat Cocoa Brown sortimentet ytterligare under 2014 och då förstod hon att hennes kunder inte längre bara ville ha en sol produkt, men de ville ha en "garderob" av solbränna i olika nyanser för olika tillfällen!

  Cocoa Brown 1 HOUR TAN har fått kultstatus inom skönhetsbranschen sedan starten 2012, som fått ta emot hundratals lysande recensioner och vunnit flera utmärkelser.
  WINNER RSVP Magazine Beauty Awards 2013 - "Bästa Tan For Body"
  WINNER IMAGE Magazine Beauty Awards 2014 - "Bästa Tanning innovation"
  WINNER RVSP Magazine Beauty Awards 2014 - "Bästa Tan For Body"

  Så här fungerar det :
  Förbered huden för solbränna genom peeling med Cocoa Brown TOUGH STUFF i några dagar fram till din solbränneapplikation och återfukta med CHOKLAD WHIP Oil -Free Body Moisturiser. Den lyxiga mousse formuleringen glider över huden och lämnar signaturen Cocoa Brown Tahitian Gardenia doft.

  Cocoa Brown är en lätt, snabbtorkande, icke - klibbiga mousse som ger snabba resultat. Accelererande ingredienser hjälper det att utvecklas snabbt och beroende på hur mörkt du vill ha, kan duschas av efter: Brons: 1 timme, Choklad: 2 timmar, Intense: 3 timmar. 

  150ml

 • Cocoa Brown Pink Tanning Mitt

  Cocoa Brown Pink Tanning Mitt

  55:-
  Favorit

  Cocoa Brown Pink Tanning Mitt

  55:-

  Cocoa Brown PINK TANNING MITT är ett viktigt verktyg för att tillämpa den perfekta solbrännan. Denna vante garanterar att du får en slät, jämn applicering samtidigt som det skyddar händerna från varje överföring. Lämplig för användning med alla sol produkter och skonsam nog för både ansikte och kropp.

  För bästa resultat tvätta med tvål och vatten efter varje applikation och låt torka naturligt.

   

 • Cocoa Brown 1 Hour Tan

  Cocoa Brown 1 Hour Tan

  119:-
  Favorit

  Cocoa Brown 1 Hour Tan

  119:-

  För vackert bronserad och strålande hud på bara en timme.

  Cocoa Brown One Hour Tan har fått kultstatus inom skönhet sedan starten, började genom att ta emot lysande recensioner och vinna flera utmärkelser.

  Funktioner:

  •  Accelererande ingredienser gör att denna revolutionerande, snabba själv- tan utvecklas till en rik Cocoa Brun färg på bara 1 timme.
  • När den sköljs bort, kommer din solbränna vara mellan 5 och 7 dagar.
  • Återfuktande och snäll nog att användas på både ansikte och kropp.
  • Lätt att applicera, mousse, snabbtorkande, non - stick och bleknar jämnt.
  • Vegetabilisk DHA och inga Parabener = snäll mot känslig hud.
  • Som alltid blir Cocoa Brown tan brun och inte orange.

  Cocoa Brown 1 HOUR TAN har fått kultstatus inom skönhetsbranschen sedan starten 2012, som fått ta emot hundratals lysande recensioner och vunnit flera utmärkelser.
  WINNER RSVP Magazine Beauty Awards 2013 - "Bästa Tan For Body"
  WINNER IMAGE Magazine Beauty Awards 2014 - "Bästa Tanning innovation"
  WINNER RVSP Magazine Beauty Awards 2014 - "Bästa Tan For Body"

   

  150ml

 • Cocoa Brown Tough Stuff 3in1 Body Scrub

  Cocoa Brown Tough Stuff 3in1 Body Scrub

  99:-
  Favorit

  Cocoa Brown Tough Stuff 3in1 Body Scrub

  99:-

  Cocoa Brown TOUGH STUFF Body Scrub är en scrub för ojämna områden på kroppen - perfekt för fötter, anklar, knän, armbågar och händer. Denna fantastiska exfolierande scrub är lysande för att förbereda huden för solbränna, tar bort envis gammal solbränna och naturligtvis lämnar din hud silkeslen.

  TOUGH STUFF Body Scrub är en naturlig förlängning och perfekt kompletterande produkt för att förbereda huden för de berömda och prisbelönta Cocoa Brown brun utan sol mousserna.

  - Använd långa svepande linjer bakåt och framåt med produkten på huden. Ju snabbare du svepar, desto djupare peeling. Skölj av TOUGH STUFF när du är klar. Kan användas 2-4 gånger per vecka.
  - På torr hud: TOUGH STUFF är trevlig och rinnande så att du kan använda den på torr hud, om du vill. Fördelen med att använda den på torr hud är att du kommer att få en djupare peeling.
  - På våt hud: Fördelen med att använda den i duschen är att den är lite mer skonsam mot huden än att användas när det är torrt. Detta innebär att den kan användas oftare.

  200ml

 • Cocoa Brown Night And Day Tan

  Cocoa Brown Night And Day Tan

  119:-
  Favorit

  Cocoa Brown Night And Day Tan

  119:-

  Applicera tan och färg visas direkt - gå påklädd direkt och njut av din utekväll! Nästa dag vid dusch kommer du att ha kvar en lätt glöd som varar upp till 5 dagar .

  Färgen är extremt mörkt (dubbelt så mörk som 1 TIMME TAN) och visas direkt. Vid duschning, lämnas en strålande glöd på huden.
  - När du använder NIGHT & DAY TAN kommer du omedelbart se en mörk kakao Brun färg på huden som inte behöver utvecklas och kan bäras ut några minuter efter applicering.
  - När du duschar på morgonen efter din utekväll, kommer NIGHT & DAY TAN att lämna ett ljust, strålande lyster på huden som varar upp till 5 dagar, perfekt att kamouflera grå hud meden utekväll.
  - Vegetabilisk DHA och inga Parabener = snäll mot känslig hud.
  - Som alltid är Cocoa Brown tan brun och inte orange!

  WINNER Cara Apotek Beauty Awards 2014 - "Best Instant Tan"
  WINNER U Magazine Beauty Awards 2014 - "Best Instant Tan"

  150ml

 • Cocoa Brown Chocolate Whip Oil Free Body 75ml

  Cocoa Brown Chocolate Whip Oil Free Body 75ml

  Favorit

  Cocoa Brown Chocolate Whip Oil Free Body 75ml

  En första i sitt slag på den irländska marknaden, är CHOKLAD WHIP Oil - Free Body Moisturiser ett annat innovativt tillägg från Cocoa Brown av Marissa Carter.

  Använda CHOKLAD WHIP som en del av din brun utan sol regim, detta kommer att ge din Cocoa Brown solbränna att blekna långsamt och jämnt, precis som Marissa visste så söker hennes kunder en fuktkräm! De flesta kroppslotion för närvarande som finns på marknaden innehåller olja, vilket gör att din solbränna kommer blekna ojämnt. 

  Denna fuktighetskräm är också mycket närande för huden och har fördelar utöver att upprätthålla den perfekta Cocoa Brown solbrännan. CHOKLAD WHIP innehåller pantenol, vilken är lämplig för aknebenägen hud eftersom det återfuktar samtidigt som porerna blir rena och klara. Den innehåller även E-vitamin som hjälper till att minska uppkomsten av hudbristningar, åldersfläckar och även stärker hudens barriärfunktion.

  Slutligen och viktigast, hur CHOKLAD WHIP luktar?! Den doftande lotion kombinerar signaturen Cocoa Brown Tahitian Gardenia doft med en injektion av kakao Se till att du luktar så bra att du bör förbereda dig för att bli luktad på!

  75ml 

   

 • Cocoa Brown Gentle Bronze Gradual Tanning Moisturiser

  Cocoa Brown Gentle Bronze Gradual Tanning Moisturiser

  99:-
  Favorit

  Cocoa Brown Gentle Bronze Gradual Tanning Moisturiser

  99:-

  Cocoa Brown Gentle Brons Gradual Tan är den senaste innovativa brun utan sol produkt från Marissa Carter, vilket ger dig vackert bronsfärgade hud varje dag. Fuktar huden och lämnar den vacker.

  WINNER Cara Pharmacy Beauty Awards – ‘Best Gradual Tanner’

  Gentle Brons är en produkt som ingår i Cocoa Brown i vårens lansering i mars 2014 efter en virvelvind 2013 där skönhetsvarumärket nått stor framgång, erbjudanden med stora återförsäljare såsom Boots, Superdrug, Primark och Tesco, som till utan tvekan blev Irlands mest populära solbränna.

  Cocoa Brown Gentle Bronze kan användas varje dag, både återfuktar din hud och ger dig en aning färg. Appliceras som om du skulle smörja kroppen med fuktighetskräm, se till att den gnids in i huden väl. Vänta tills lotion torkat in innan du klär på dig och tvätta alltid händerna efter användning!

  200ml

   

 • Cocoa Brown Instant Tan Bronzing Gel Matte

  Cocoa Brown Instant Tan Bronzing Gel Matte

  Favorit

  Cocoa Brown Instant Tan Bronzing Gel Matte

  Är en avtvättbar brun utan sol för ansikte och kropp som ger härlig gyllenbrun färg omedelbart med långvarigt resultat. Den har en lättviktig gel formula med matt effekt som torkar omedelbart, vilket gör att du kan klä på dig direkt efter applicering. Gelen är enkel och smidig att applicera, ger ett jämnt resultat som ser naturligt ut utan att kännas klibbig. Doftar behagligt av signaturdoften Tahitian Gardenia.

  Användning:
  Används för ansikte och kropp. Applicera genom att smörja in ett tunt lager över huden. Solbrännan sitter kvar tills du tvättar bort den med tvål och varmt vatten. För bästa brun-utan-sol resultat, börja med att peela huden ren med en skrubbvante, och använd en appliceringsvante för att gnida in brun-utan-sol krämen i huden. För ansiktet kan du använda den precis som den är, eller blanda en liten mängd i din foundation.

  Innehåller:
  Aqua, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Triethanolamine, Carbomer, CI 42090, CI 19140, CI 14700, CI 17200.

  150ml

 • Cocoa Brown Deluxe Double Sided Pink Velvet Tanning Mitt

  Cocoa Brown Deluxe Double Sided Pink Velvet Tanning Mitt

  Favorit

  Cocoa Brown Deluxe Double Sided Pink Velvet Tanning Mitt

  Detta nya innovativa brun-utan-sol tillbehör garanterar fläckfria och felfria appliceringar varje gång, med dubbelsidig sammetsyta blir appliceringen enkel. Denna patenterade lotion resistenta barriär skyddar händerna från att färgas vid användning och den släta ytan garanterar en fläckfri applicering.

  • Fläckfria händer.
  • En jämn sammets yta för en felfri applicering varje gång.
  • Maskintvättbar för hållbar och långvarig användning och om igen!
  • Maskintvätt 30 ° C med milt tvättmedel. 

  Användning:
  Placera handen i handsken. Applicera en mängd stor som ett mynt av Cocoa Brown Tan på den sammetslena ytan och massera på ren och torr hud i långa drag. Kan användas med alla Cocoa Brown tan produkter.

 • Nyhet Cocoa Brown Face & Body Self Tanning Wipes

  Cocoa Brown Face & Body Self Tanning Wipes

  Favorit

  Cocoa Brown Face & Body Self Tanning Wipes

  Behåll en vacker och gyllene hudton även när du är på resande fot. Svep servetterna över huden för en jämn och naturlig solbrun lyster. Perfekt som touch-up!

  20st

 • Cocoa Brown Lovely Legs Spray 75ml

  Cocoa Brown Lovely Legs Spray 75ml

  119:-
  Favorit

  Cocoa Brown Lovely Legs Spray 75ml

  119:-

  Cocoa Brown HÄRLIGA BEN Spray är den senaste innovativa brun utan sol produkt från Marissa Carter , en garvning make- up som du spraya direkt på dina ben, omedelbart ger dig en naturlig , bronserad och felfri Cocoa Brown solbränna.

  Detta är en av de första produkterna Cocoa Brown lanserar under 2014 , efter en virvelvind 2013 där skönhet varumärke nått stor framgång, tätning erbjudanden med stora återförsäljare såsom Boots , Superdrug , Primark och Tesco till utan tvekan bli Irlands mest populära solbränna.
  Marissa förstod att hennes kunder inte längre ville bara en sol produkt , men en " garderob " av solbränna för olika tillfällen, det är därför hon utvecklade Lovely Legs Spray Tanning Make-Up . För damer som känner att de behöver någon täckning på benen för att dölja vener, bristningar eller några klumpar eller knölar , kommer Lovely Legs bidra till att täcka upp brister som ger dig självförtroendet att göra din grej!

  Förbered huden för solbränna genom peeling med Cocoa Brown TOUGH grejer i dagarna fram till din solbränna och återfuktande med CHOKLAD WHIP Oil-Free Body Moisturiser.Skaka burken i 20 sekunder och sedan spraya LOVELY LEGS på en Cocoa Brown Tanning Mitt och sedan polera produkten på ren, torr hud.Tvättas bort med varmt tvålvatten.


  75ml

   

 • Cocoa Brown Golden Goddess Oil 50ml

  Cocoa Brown Golden Goddess Oil 50ml

  Favorit

  Cocoa Brown Golden Goddess Oil 50ml

  Cocoa Brown by Marissa Carter har släppt ännu ett tillägg till det ständigt växande och prisbelönta Cocoa Brown sortimentet. Den nya Golden Goddess oil är en torr skimrande kroppsolja avsedd att ge en lysande glöd för att förbättra din Cocoa Brown Tan.

  Cocoa Brown by Marissa Carter Golden Goddess Shimmering Dry Body Oil kommer att skapa en silkeslen yta med ett extra subtilt skimmer. Perfekt för att framhäva dina bästa egenskaper och skapa en övergripande glödande hy

  Användning:
  Använd Golden Goddess Oil på den  kroppsdel ​​du vill lyfta fram och belysa, på kindbenen , nyckelben och ner på framsidan  av smalbenen. Golden Goddess Oil är idealisk för att bära över 1 HOUR TAN för att lägga till en touch av glamour till din look .

  Perfekt även för de som inte använder brun-utan-sol då Golden Goddess även kan  användas ensamt för en antydan av skimmer och glans på huden .

  50ml

 • Cocoa Brown Instant Tan Bronzing Gel Shimmer

  Cocoa Brown Instant Tan Bronzing Gel Shimmer

  Favorit

  Cocoa Brown Instant Tan Bronzing Gel Shimmer

  Är en avtvättbar brun utan sol för ansikte och kropp som ger härlig gyllenbrun färg omedelbart med långvarigt resultat. Den har en lättviktig gel formula med skimrande effekt som torkar omedelbart, vilket gör att du kan klä på dig direkt efter applicering. Gelen är enkel och smidig att applicera, ger ett jämnt resultat som ser naturligt ut utan att kännas klibbig. Doftar behagligt av signaturdoften Tahitian Gardenia.

  Användning:
  Används för ansikte och kropp. Applicera genom att smörja in ett tunt lager över huden. Solbrännan sitter kvar tills du tvättar bort den med tvål och varmt vatten. För bästa brun-utan-sol resultat, börja med att peela huden ren med en skrubbvante, och använd en appliceringsvante för att gnida in brun-utan-sol krämen i huden. För ansiktet kan du använda den precis som den är, eller blanda en liten mängd i din foundation.

  Innehåller:
  Aqua, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Triethanolamine, Carbomer, CI 77491, CI 42090, CI 19140, CI 14700, CI 17200.

  150ml

Visar 1 till 13av 13