På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Colour Mania

Det Colour Mania tänkt på med sina hårfärgningsprodukter är genialt – här får du nämligen chansen att totalt förändra dig själv för en stund utan att det blir temporärt. Genom att använda deras dip-dyed hårfärg så kan du själv prova din nya look i några dagar och känna efter – fungerar den inte så är det bara att tvätta ur. Själva appliceringen är enkel. Du gnuggar helt enkelt in den önskade delen av håret med dosan och därefter förseglar du med hjälp av hårspray. Lätt som en plätt och perfekt vid exempelvis den där festen där du vill prova någonting helt nytt. Hos Lyko hittar du mängder av hårfärger från Colour Mania så det är bara att välja just din favorit och beställa online. 

 • Colour Mania Hair Shadow Blue mayhem

  Colour Mania Hair Shadow Blue mayhem

  29:-
  Favorit

  Colour Mania Hair Shadow Blue mayhem

  29:-

  Colour Mania är inspirerad av säsongens trend dip-dyes. En tillfällig hårfärg som tillför livfullhet och färg till håret utan engagemang av permanent färg.

  Colour Mania kommer i flera färger som gör att du kan vara experimentell utan skadliga kemikalier som påverkar hälsan för ditt hår.

  Användning:
  "Gnugga" enkelt in Colour Mania i den önskade delen av håret med dosan, försegla med hårspray. Colour Mania sitter kvar i håret några dagar och tvättas enkelt ur med en vanlig schamponering.

  26g

Visar 1 till 1av 1