På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

CorsoDaily

Om du lider av blödande tandkött så kan tandkrämen från CorsoDaily vara lösningen på problemet. Den innehåller nämligen över 70 % aktiva ingredienser i form av extra mineralsalt och växtextrakt som motverkar detta. Motsvarande siffra hos andra tandkrämer ligger runt 25 %. Det är alltså ingen slump att patienter med blödande tandkött ofta tipsas om att använda produkter från CorsoDaily av sina tandläkare. Man ska dock tänka på att smaken är väldigt intensiv på grund av dessa aktiva ingredienser – så en viss tid för invänjning kan krävas. Lyko är väldigt stolta att kunna erbjuda er denna hjälp genom CorsoDaily.

 • CorsoDaily Tandkräm 75ml

  CorsoDaily Tandkräm 75ml

  44:-
  Favorit

  CorsoDaily Tandkräm 75ml

  44:-

  CorsoDaily Tandkräm
  Blödande tandkött är ett av de första tecknen på tandköttsproblem.

  Corsodaily® tandkräm innehåller 70 % aktiva ingredienser jämfört med ungefär 25 % aktiva ingredienser i ett flertal andra vanliga tandkrämer.

  Den höga mängden aktiva ingredienser i Corsodaily® tandkräm, som består av en unik kombination av mineralsalt och växtextrakt, ger en intensiv smak som man kan behöva vänja sig vid.

Visar 1 till 1av 1