På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Costume National So Nude EdT 100ml

Fri frakt, kan skickas inom 5-8 dagar
0 betyg 0
Köp

Klassisk modernism, neutrala färgskalor och smala, eleganta siluetter är utmärkande för det italienska modehuset Costume National. Parfymerna är en naturlig förlängning av modet genom det sensuella, unika och tidlösa dofter med tydlig karaktär. Det senaste tillskottet är So Nude Eau de Toilette, en feminin, luftig och ledig doft skapad av den erkände näsan Dominique Ropin.

Costume National So Nude finns nu även som eau de toilette, en blommig och kryddig doft som präglas av lätthet och transparens. Ylang Ylang, damascenaros och tuberos smeker huden intensivt med en fräsch sensualitet och elegant kvinnlighet. Kardemumma, cederträ och patchouli stärker den resoluta, fängslande karaktären hos Costume National-kvinnan.

Förpackningen återspeglar denna graciösa, luftiga doft; flaskan är tillverkad i transparent frostat glas med de unika "nude"-nyanserna i logotypen. Den guld-silvriga hatten och den vita, mjuka asken sätter helheten.

Toppnoter:
kardemumma, kummin och neroli

Hjärtnoter:
ylang ylang, damascenaros och tuberos

Basnoter:
cederträ, sandelträ och indonesisk patchouli

100ml

Artikelnummer: 1509-117-0100

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten