På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Davidoff Cool Water Night Dive EdT Spray

Fri frakt, kan skickas inom 5-8 dagar
0 betyg 0

380:-

Köp

Solens strålar nuddar havets yta. Vackra mönster av månsken skimrar över havets mystiska djup. Tiden står stilla när han beskådar vattnet. Hans maskulina kropp speglar sig i vattnet. Hans unika doft drivs mot henne, ett tyst löfte binder henne till honom. En rysning fullt av förväntan löper över hennes hud. Fascinerat betraktar hon hur han dyker ner i vattnet. En med natten, ett med havet.  

I över 20 år har Cool Waters unika kombination av friskhet och styrka personifierat enligheten mellan mannen och havet. Nu har man kommit till en milstolpe och skapat en stark parhäst till Cool Water, Cool Water Night Dive. Doften är fortfarande trogen sina kärnvärden men med en nattlig intensitet fylld av rå elementärt magnetism.  

När dagen blir till natt blir känslorna intensivare. Nattlivet handlar om instinkter och Cool Water Night Dive-mannen är fullt medveten om hans naturliga styrka. I samklang med naturens element vågar han följa sina instinkter och lita på sin inre styrka. Denna förhöjda medvetenhet gör honom starkare och skapar en oemotståndlig fascinerade makt, attraktionen av cool.  

En sådan man porträtterar en unik doft. Den är designad av Jean-Christophe Hérault, lärjungen till parfymören Pierre Bourdon som skapade Cool Water för 25 år sedan. Som en hyllning till denna klassiska doft, erbjuder Cool Water Night Dive en helt ny syn på friskhet, mer sensuell och beroendeframkallande än någonsin.  

Denna grön-orientaliska skapelse är full av kontraster. Den är baserad på en naturlig ingrediens som sällan används i dofter, mastix, kådan av trä. Inslag av gröna aromatiska noter mixas med den sensuella mystiska doften av mastix som även berikar doften med en not av rökelse som kan anas genom hela doften.  

Cool Water Night Dive öppnar upp med en klar och frisk blandning av frossad mynta och kalla vattniga fruktnoter noggrant sammansatta för att förstärka de gröna noterna från mastixträdet. Dessa fantastiska toppnoter ger sakta tillträde till de orientaliska noterna av kashmir. Det är en myskig, kryddig intensitet som fängslar de fascinerande kontraster av mjuka ambernoter samtidigt som den förstärker den träiga och rökiga styrkan från mastixträdet.  

Cool Waters Night Dive flaskan är en omtolkning av den originella Cool Water flaskan. Den behåller sin form och sin tydliga arkitektoniska siluett. Nyansen av genomskinligt glas speglar doftens nattliga atmosfär. Genom sin ultramarina färg som uppgraderas till en ljusblå ton återspeglar flaskan havet på natten. Den silvriga loggan representerar månens reflektion över vattnet. Även förpackningen återspeglar kontrasten mellan det mörka havet och det ljusa månskenet på horisonten. Denna förfinade utseende på flaskan lyckas uppnå känslan av doftens mystik och förförelse.

50ml

Artikelnummer: 1088-106-0050

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten