På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Deborah LippMann Cuticle Remover

Fri frakt, kan skickas omgående
0 betyg 0
Köp

Deborah Lippmann Cuticle Remover With Lanolin är en nagelbandsremover som innehåller olja från råull (lanolin), ett naturligt fuktighetsbevarande medel som förhindrar att nagelbanden torkar ut.

Nagelbandsremovern från verkar mjukgörande för dina nagelband och passar alla hudtyper, även känslig hud. Den lossar den döda huden, så att den blir lättare att skjuta tillbaka, ett måste vid alla typer av manikyr.

Nagelbanden behöver skjutas tillbaka för att stimulera nageltillväxten för friska naglar, ungefär en gång i veckan är lagom. Massera in två droppar av den återfuktande nagelbandsremovern i nagelbanden och använd en manikyrpinne för att försiktigt skjuta tillbaka nagelbanden. Med Deborah Lippmann Cuticle Remover behöver du inte mjuka upp nagelbanden i vatten innan, applicera bara nagelbandsremovern med borsten eller applikatorn som medföljer och skjut försiktigt tillbaka nagelbanden.


15ml

Artikelnummer: 1614-116-0000

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten