På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Deborah Milano Red Shine Lipstick 08 Orange

Fri frakt, kan skickas omgående
2 betyg 5
Köp

Den nya Milanored läppstift har en banbrytande formel som ger intensiv färg, absolut komfort och fukt i upp till 10 timmar. Lämnar läpparna med en gorgeously glänsande finish. Formeln innehåller också en hyaluronsyra baserade "filler" som lämnar läpparna mjukare och synligt fylligare. 
Samt innehåller en blandning av naturliga vaxer som jojoba, Mimosa och solros som ger näring till läppar och ser till att produkten appliceras lätt. 

SPF15 skyddar läpparna från solens starka strålar. Med sin fina violetta doft är även Milanored av Deborah Milano allergivänliga.

Artikelnummer: 1406-146-0008

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

Underbara!

En sådan vacker färg som passar de flesta hudtoner. Gäller enkelt, med bara tillräckligt glans. Jag fick detta som en del av lykobox nr 23 och jag är supernöjd med tanke jag betalat 99kr för hela rutan. Jag skulle definitivt köpa denna läppstift igen.

Vilket läppstift!

Jag fick detta läppstift i min Lykobox 23 och är supernöjd. Vilket krämigt, glansigt och jättebra läppstift! Färgen och mjukheten håller jättelänge och läppstiftet torkar absolut inte ut läpparna. Var tvungen att beställa några fler, bara för att jag är så jättenöjd med den .

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten