På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Decleor Prolagene Lift & Fill Wrinkle Mask

Fri frakt, kan skickas omgående
0 betyg 0
Köp

En anti-age mask för lokalt bruk på alla typer av linjer och rynkor. Rynkan fylls ut från insidan och utsidan med omedelbar och långtidsverkande effekt. Reducerar djupa markerande rynkor lokalt i ansiktet som t.ex. kråksparkar, rynkor under ögat och runt munnen. Verkar cirkulationsökande och dränerande. Bygger upp hudbarriären, verkar skyddande, lugnande, fuktighetsgivande och mjukgörande. Härlig lätt doft av lavendel.

Appliceras direkt på rynkan, på rengjord hud, 1-2 gånger per vecka. Låt den sitta på i 10 minuter och massera in överflöd i huden med fingertopparna.

30mlProlagene Lift är en anti-age serie för kvinnor över 40 år, baserat på innovativ teknologi i kombination med ikoniska ingredienser som effektivt förbättrar fastheten, ger huden ett ”lyft” samt motverkar rynkor och förtidigt åldrande. Serien bygger på en historisk aktiv ingrediens, L-Proline som boostrar produktionen av bindvävsfibrerna. L-Proline är en ikonisk ingrediens som har använts sedan 1974 i den legendariska GEL PROLAGÈNE och är insperationen till L-Proline-komplexet i serien.
Prolagene Lift är utvecklat för att tilfredställa alla anti-age effekter för kvinnor över 40 år, baserat på innovativ teknologi som effektivt förbättrar fastheten, stramar upp och ger huden ett ”lyft” samt motverker linjer och rynkor.
Artikelnummer: 1089-447-0030

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Mer om produkten

Du får på köpet

Du får på köpet

Dagmar Scarf när du handlar för 500:- från Decleor.

Decleor Dagmar Scarf GWP Värde 799:-

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten