På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Depend 7Day Step 3 Poetry In Motion

Fri frakt, kan skickas omgående
3 betyg 4

39:-

Köp

Nagellacket för dig som söker en polish med högklassig hållbarhet. 

Depend 7Day Hybrid Polish ger superglans och gel feeling. Hybrid Polish innehåller en hybridformula som håller upp till en vecka, är lätt att applicera och du tar enkelt bort lacket med Depend nagellacksremover.

Med 7Day Hybrid Polish behövs ingen LED-/UV-lampa, utan lacksystemet härdar i normalt dags-/lampljus.Användning av 7Day Hybrid Polish När du applicerar Depend 7 day Base, Polish och Top gör du alltid alla 10 naglarna i en följd. 

Rengör naglarna med Depend 7 day Cleanser. Vänta 30 sekunder så att ytan är helt torr. Applicera 7 day protecting Base på alla naglarna. Börja på lillfingret (från höger eller vänster. Därefter kan du direkt applicera det första lagret av 7 Day Hybrid Polish. Vänta för säkerhets skull 30 sekunder innan lager 2 appliceras. Vänta även här 30 skunder extra innan du applicerar 7 Day Top. Du avslutar med att applicera Hybrid Top i 2 lager. Vänta 3 minuter innan du applicerar sista lagret Hybrid Top. Efter 5 minuter är 7 Day-behandlingen torr så att du kan vidröra lackytan.

Depend har gjort det enklare för dig att välja färg på nagellacket! Med 3 olika symboler som visar täckningsgraden på Hybrid polish: Täckande, halvtäckande och transparent. Självklart kan de täcka mer med fler lager, de har utgått från 2 tunna lager.


5ml

 

Artikelnummer: 1092-167-7037

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

Favoritlack!

Åh, jag älskar precis allt med Depend 7day!

De är superlätta att applicera, de täcker bra och de håller i minst 5-6 dagar utan att flagna det minsta lilla. Dessutom kostar de ju bara 39kr, helt fantastiskt! Mina favoritfärger hittills är Catch Your Eye, Blueberry Smooth och True Love. Men snart kanske jag får nya favoriter, för en beställning med 6 nya lack är på väg <3

Under förväntan

Helt okej nagellack men krävs många lager för att det ska bli täckande. Jag har inte överlack, kanske håller det bättre då, men utan överlack tycker jag inte det höll längre än andra lack.

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten