På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Depend GeleKit Natural Look

Fri frakt, kan skickas omgående
3 betyg 3

139:-

Köp

Depend Gel Kit
Ett komplett Gele kit för att bygga Dina egna gelenaglar.Med enkla steg guidas Du fram till vackra naglar.

Så här gör Du:
1. Rengör Dina händer och naglar.
2. Fila naglar.
3. &rdquoRugga&rdquo försiktigt upp ytan på nageln med yta 1 på poleringsfilen.
4. Viktigt att dina gelenaglar har en tip med rätt passform till Din nagel. Applicera därefter tipparna med medföljande lim.
5. Fila till kanten med nagelfil och matta av tippen genom att fila med den finaste ytan på nagelfilen. Fila också försiktigt på kanten som blir mellan tippen och Din naturliga nagel.
6. Pensla på ett tunt lager Depend skulpteringsgelé och spraya därefter med Depend aktivator. Spraya med ca: 30 cm avstånd till nageln. När det är helt torrt upprepar Du samma sak ytterligare två gånger. Totalt tre tunna appliceringar med Skulpteringsgelé och aktivator.
7. Avsluta behandlingen med att polera naglarna med poleringsfilen. Dina gelenaglar är nu klara!

Borttagning av gelenaglar: Använd Depend Lösnagelremover.

Artikelnummer: 1092-352-0000

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

Grymt Gelekit :)

Är alltid lika nöjd varje månad när jag köper detta set :) Och superbra att kunna beställa det direkt hos er :) Så bara +++++++ till er mvh Mija :)

Bästa Budget kittet

Jag fick till tre snygga naglar på två försök och inte en enda som inte såg "fejk" ut. själva grejen med detta är ju att jag vill ha en så naturlig look som möjligt. Ändå satt jag och fila så att det skulle sitta bra. Kollade tom på youtube efter tricks jag inte redan kunde.
Limmet torkar inte så snabbt, ibland inte på länge och jag kan inte komma på vad som gör att det tar längre tid. Testat alla möjliga knep med limmet för att få det att stelna fort på nageln. Det bästa hittills är ett tunt lager vänta några sekunder och hoppas på det bästa.
Stort plus för gelen som faktiskt blir bra hur klantig å slarvig man än är, så om man står ut med utstickande kanter luftbubblor och farthinder så blir det jättefint. funderar på att testa gelén på andra tippar jag har.
Ett annat minus är att själva sprayen gör ont som f*n om man har mindre sprickor eller råkat trycka tillbaka nagelbanden för mycket. Ända som kanske gör ondare är en sticka under nageln så var försiktig!

Men trotts smärta, synliga farthinder och konstigt lim tycker jag ändå om kittet. Det innehåller alla verktyg man behöver och instruktionerna är buslätta! Tipparna är enkla att forma till och klippa ner och små misstag med gelén är justerbart under nästa påstrykning! Jag kanske köper det igen men inte på ett tag!

håller inte

Resultatet är fint i ca en vecka, efter det börjar gelen luckra upp och man måste göra om hela biten. Blir dyrt i längden tyvärr..

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten