På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Directions Hair Colour Carnation Pink

59 betyg 3

69:-

Tillfälligt slut

Färgstarka, häftiga semipermanenta färger i många olika nyanser. Lätta att använda och färgerna kan blandas, så att du kan få din alldeles egna, unika nyans!

Förberedelse:
1. Shampoo
Shamponera håret med ett pH balanserat shampoo, La Riche Pre Colour Shampoo rekomenderas, detta kommer att ge håret korrekt balans, vilket gör att Directions hårfärg kommer att uppnå bästa resultat. Directions Colour Protecting Shampoo har framtagits speciellt till färgat hår, för att göra så att du får det mesta ut av din färg. Det lämnar håret mjukt och hanterbart med en fantastisk glans.

Applikation:
2. Kamma håret
Kamma in Directions hårfärg i håret tills färgen emulgerar, dvs. skummar, då kommer färgen att ha trängt in i håret, ljusare nyanser kan kräva att du kammar lite mer.

3. Bearbetning
Tiden som färgen ska sitta i är mellan 15 och 30 minuter, en plastmössa hjälper att hålla värmen på håret och hjälper till att uppnå ett bättre resultat.

Resultat:
4. Sköljning
Skölj ur håret ordentligt, undvik ansiktet, med varmt vatten tills all överbliven färg har sköljts bort. Om mer än en färg blir applicerad så måste håret bli tvättat och torkat separat, du måste vara mer noggrann när du endast färgar delar av ljust hår.

Tips:

  • Använd plasthandskar när du applicerar färgen.
  • Använd vaselin eller någon annan fet salva vid hårlinjen för att undvika att få färg i pannan.
  • Som med alla hårfärger, rekomenderas det att göra ett fläcktest först.
  • Använd inte balsam innan du ska färga håret.

Obs! Färgerna kan variera från vad som visas på bilden en aning beroende på hårtyp och ursprunglig hårfärg.

 

Artikelnummer: 1549-100-0003

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

--

Märket är det bästa märket jag använt, och färgen är underbar.
Tycker dock instruktionerna ni ger är helt fel. Vill ni ha mer pastellfärg så ta en liten klick av färgen i burken och blanda med massor av balsam tills du får fram färgen du vill ha!
Färgen fungerar inte på lortigt hår, eller hår med produkter så som hårspray, mousse osv.
Tvätta håret innan användning, och låt det verka i ungefär 15-30 minuter. För mer och bättre instruktioner eller tips finns det bra videor på youtube.

Tilia
17 0
Visa 11 kommentarer
Mest hjälpsamma negativa

Missnöjd

Har testat denna produkt 2ggr, (den gråa) jätte missnöjd då den inte fungerade i överhuvudtaget! Gjorde exakt som det stod & köpte även till schampot men det blev ingen skillnad på mitt hår. Kunde lika väl slängt pengarna i sjön

Jonna
Visa 1 kommentarer

T

Svägerskan ville ha rött.. så köpte denna, och det blev RÖTT!! Dock gjorde vi en avfärgning/blekning innan för att få maxad effekt! :D

Tre färger, tre styrkor

Hittills testat tre av deras färger:

Pastel Pink är väldigt svag, rekommenderar att ta en starkare rosa, blanda ut med balsam och kanske inte ha i alltför länge.

Carnation Pink är bra, starkare färg som jag blandar ut med Plum då Plum är väldigt blå. Den går åt väldigt fort, just för att Plum är en otroligt stark färg och för att få den färg jag vill ha krävs det att jag blandar ut ett finger Plum med en halv burk Carnation Pink!

"Styrkan" på färgerna varierar alltså väldigt mycket, så färga försiktigt! :)

Fungerar bra - Blekt hår rekommenderas!

Testat färgen, Liliac, den fungerar alldeles utmärkt på mina blekta toppar. Snygg, pastellila nyans, som håller flera tvättar och mattas av snyggt.

Även testat den Silvergrå, dock över hela håret och den fäster inte lika bra på obehandlat hår, precis som det står på rekommendationen bör man ha blekt innan, regält, för att få mycket färg.

För mer intensitet körde jag på torrt hår ett par gånger, bra knep, MEN det sliter mycket mer, blir torrt.
Prisvärd och kanon, va realistisk så blir du toknöjd.

Perfekt

Köpte white toner för att få mitt blonderade hår mindre gult, funkade perfekt!! Blev en perfekt kall nyans av blond, super nöjd är jag.

Alma
Visa -1 kommentarer till

Fint på håret, men färgar även allt annat i sin omgivning

Vart ska man börja... Jag har rött hår, och läst så himla mycket bra om Directions. Det röda håret blir ju väldigt lätt urtvättat, så jag tänkte att jag kunde använda Directions Poppy red och Rose red för att bättra på de. Färgen på håret blev verkligen jättefint! MEN, även hela mitt badkar inklusive min kropp blev röd/rosa färgat när jag sköljde ur färgen, som jag hade haft i cirka 1 timme.
Badkaret fick alltså en rosa/röd färg, och jag fick inte bort färgen hur mycket jag än skrubbade det. Jag fick alltså fylla badkaret med vatten och klorin för att få bort det. Min kropp ( inklusive mitt ansikte) fick jag skrubba i säkert 10 min med skrubbhandskar för att få bort färgen. Detta är INTE okej. Jag har aldrig någonsin varit med om en färg som denna, den fastnar som sagt på ALLT. Hur kan ni sälja denhär färgen utan någon som helst varning om att den är så stark att den till och med fastnar på kroppen? Jag är väldigt besviken.

hennaenquist
Visa -2 kommentarer till
Visar 5 av 59 Visa alla

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten