På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Dolce & Gabbana Light Blue Ph Beauty Of Capri EdT 40ml

Fri frakt, kan skickas omgående
0 betyg 0

499:-

Köp

Light Blue Beauty of Capri fångar känslan av Capris vackra och frodiga natur från den glittrande kustlinjen kantad av klippor, till de grönskande skogspartierna som blickar ut över havet och de karakteristiska citronlundarna som finns utspridda över hela ön.

Den aromatiska och träiga doften öppnar upp med friska och saftiga noter av citronolja från det tjocka skalet på citronen, som växer vilt på Capri. Citronoljans friskhet förstärks ytterligare av pomeransolja och siciliansk bergamottolja av högsta kvalitet, som importeras direkt från designerduons hemland. Hjärtnoten innehåller söt neroliolja från pomeransträdets blommor, som kombineras med marina noter för att förmedla känslan av svalkande havsvatten och skapa en balanserande motvikt till de tre fruktiga citrusnoterna i toppen. En touch av eldig sichuanpeppar väcker minnen av den salta havsbrisen som sveper mjukt längs den soldränkta horisonten. Doften avrundas med kraftfulla noter av cederträ och vetiver. Inslag av myrra och mysk fullbordar denna oerhört maskulina och eleganta doft.

Toppnoter: Siciliansk bergamott, Cedrat 

Hjärtnoter: Sichuanpeppar, Neroli, Marina ackord 

Basnoter: Cederträ, Mysk

40ml

Artikelnummer: 1024-138-0040

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten