På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Dr. Brandt Xtend Your Youth Face Cream

Fri frakt, kan skickas omgående
0 betyg 0

570:-

Köp

XYY Face cream är en antioxidant-berikad fuktighetskräm som ger huden ett 12 timmars skydd mot fria radikaler och yttre angripare. Ansiktskrämen framhäver en lysande, frisk och ungdomlig hy.
Formulerad med Dr Brandts revolutionerande A3 power som är en dynamisk sköld som har förstärkts med antioxidant, anti-aging och anti-stress ingredienser. Den återfuktar huden och gör den slätare, mjukare och mer motståndskraftig  mot åldrande. 
Denna ansiktskräm slätar ut linjer och reparerar första tecknen på åldrande, ger även en lugnande samt skyddande effekt. Oxidativ stress och inflammation bygger tidigt åldrande på grund av stress och miljöfaktorer.

  • Passar alla hudtyper. 

XYY -serie är framtagen för den yngre målgruppen mellan 20-35 år som är aktiv,  mån om sitt yttre och vill bevara sin ungdom. Den nyutvecklade XXY serien kommer i 3 olika steg, rengöring, ansiktskräm och ögonkräm. 

50g  

 

 

Artikelnummer: 1504-129-0050

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten