På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Ecoya Soap Lemongrass & Ginger

Eco
Fri frakt, kan skickas omgående
0 betyg 0

105:-

Köp

ECOYA Soap är en tvål gjord på en utsökt blandning av naturliga oljor som rengör och återfuktar huden och ger den en diskret doft.

  • Elegant presentförpackning
  • 150g tvål
  • Hypoallergen 

En utsökt blandning av naturliga oljor som rengör, återfuktar och parfymerar huden helt lätt. Fri från parabener, sulfater, propylenglykol, DEA och konstgjorda färgämnen.


KOLLEKTION - Lemongrass & Ginger

Citrongräs & ingefära samt uppfriskande citrus, citrontimjan och lime balanseras varsamt med lätta inslag av afrikansk mynta.

Toppnot: Citrus, aldehyd
Hjärtnot: Grön
Basnot: Blommig 

Aromakologisk användning/effekt:
Citrongräs:
 Eterisk olja av citrongräs skapar en känsla av känslomässigt och mentalt välbefinnande. Den lätta citrusdoften är avstressande och fungerar som ett lugnande medel som motverkar stress, oro och till och med depressioner. Till citrongräsoljans egenskaper hör att den fungerar utmärkt som insektsmedel och svampmedel (antimykotika). Insekter och ohyra som knott, myggor, loppor och fästingar gillar av någon anledning inte lukten av citrongräs, utan gör allt för att undvika den. Citrongräsets terapeutiska egenskaper: antiseptiskt, lukthämmande, adstringerande, lindrar reumatisk värk och annan smärta, nervlugnande

Ingefära: Ingefära är ett välkänt afrodisiakum och har länge använts för att öka lusten och den sexuella förmågan. Ingefärans doft är mycket lockande och hjälper till att skapa kontakt. Lindrar illamående/åksjuka. Kan rensa tilltäppta bihålor.

Artikelnummer: 1613-105-0006

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten