På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Elizabeth Arden Beautiful Color Eye Shadow 01 Bone

Fri frakt, kan skickas omgående
0 betyg 0

240:-

Köp

Elizabeth Arden Beautiful Color Eye Shadow
Beautiful Color Eye Shadow har en silkeslen konsistens som är läcker och lyxig. Den vackra ögonskuggan lägger sig inte i de tunna hudvecken utan ljusar upp och lyfter ögonkonturen och ger ett fräscht utseende. Färgintensiteten är enkel att justera så att du kan variera din look efter humör. Beautiful Color Eye Shadows finns som både singel och duo båda varianterna levereras i det glamourösa nya guld- och silverfärgade etuiet med inbyggd spegel. Singlarna innehåller en enkel skumapplikator och duo-skuggorna har en dubbel skumapplikator samt en borste så att du kan skapa många olika vackra stilar.

2,5 g

Huvudingredienser:

  • Retinyllinoleat: Vårt exklusiva A-vitaminderivat slätar ut och stramar varsamt upp huden samt slätar ut linjer och rynkor. 
  • C- och E-vitamin: Antioxidanter som bidrar till att skydda huden mot miljömässiga skador. 
  • Avancerad pigmentteknologi: Täcker alla pigmentpartiklar med en blandning av silkeslen silikon, retinyllinoleat och antioxidanter, vilket ger en lyxig och supermjuk konsistens. När du applicerar ögonskuggan lägger färgpartiklarna sig i ett fint lager på ögonlocket istället för att samlas i de tunna, små vecken.

Vikt: 2,5 g

Användning:
Ögonskuggorna kan appliceras i flera lager så att du kan skapa olika stilar, de har en fantastisk färgmättnad och håller sig vackra hela dagen och långt in på kvällen. Den släta konsistensen gör att den lyxiga ögonskuggan inte lägger sig i de fina linjerna och serien finns i olika finisher som alla slätar ut, lyfter och gör ögonkonturen ljusare.

Artikelnummer: 1099-113-0001

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten