På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Eorol

 • Eorol Kamomill Extrakt 250ml

  Eorol Kamomill Extrakt 250ml

  Favorit

  Eorol Kamomill Extrakt 250ml

  Ger ditt hår en blondare nyans. Produkten stryks på håret med bomullstuss. Kamma igenom för ett jämnt resultat. Kan användas för slingblondering.

  Innehåller 2 % väteperoxid.

  250 ml.

 • Eorol Blonderingsspray Normal

  Eorol Blonderingsspray Normal

  Favorit

  Eorol Blonderingsspray Normal

  Ger ditt hår en blondare nyans på ett enklare sätt. Spraya på torrt eller vått hår och kamma igenom. Ditt hår blir blondare successivt när du använder produkten. För snabbare resultat, spraya igenom håret och värm med en hårfön, eller spraya håret innan du går ut i solen. Kan med fördel användas till slingblondering. Skonsam, innehåller återfuktande konditioneringsmedel, men i samband med behandling bör man använda balsam för att motverka att håret blir torrt och sprött, exempelvis Eorol Kamomill Balm. Blonderar ljusa hårnyanser.

  Obs! Skall ej användas på färgade eller permanentade hår. 

  Innehåller 2 % väteperoxid.

  175 ml.

 • Eorol Kamomill Balm 150ml

  Eorol Kamomill Balm 150ml

  Favorit

  Eorol Kamomill Balm 150ml

  Inpackning för blonda hår, som ger ditt hår glans, volym och gör det lätt att reda ut. Produkten är särskilt lämplig för hår som skadats av permanent, eller blivit torrt och livlöst. 

  Kan användas som snabbinpackning efter varje tvätt, eller gör en riktig hårkur där produkten får verka i håret 5-15 minuter under värme, eller gör gärna behandlingen i bastun.

  Ej färgande,

  150g

 • Eorol Blonderingsspray Super Strong 175ml

  Eorol Blonderingsspray Super Strong 175ml

  Favorit

  Eorol Blonderingsspray Super Strong 175ml

  Ger ditt hår en blondare nyans på ett enklare sätt. Spraya på torrt eller vått hår och kamma igenom. Ditt hår blir blondare successivt när du använder produkten. För snabbare resultat, spraya igenom håret och värm med en hårfön, eller spraya håret innan du går ut i solen. Kan med fördel användas till slingblondering. Skonsam, innehåller återfuktande konditioneringsmedel, men i samband med behandling bör man använda balsam för att motverka att håret blir torrt och sprött, exempelvis Eorol Kamomill Balm. Blonderar även bruna och mörkt bruna hårnyanser.

  Obs! Skall ej användas på färgade eller permanentade hår.

  Innehåller 7 % väteperoxid.

  175 ml.

 • Eorol Kamomill Shampoo 250ml

  Eorol Kamomill Shampoo 250ml

  Favorit

  Eorol Kamomill Shampoo 250ml

  Milt specialshampoo för blonda hår. Ger en ljusare ton åt blont hår. Innehåller kamomill och en mild, växtbaserad tensidbas.

  250 ml.

Visar 1 till 5av 5