Escada Born In Paradise EdT 30ml

299:-

Köp
Gratis frakt och leverans inom 1-4 dagar

Escada Born In Paradise EdT 30ml

Dröm dig bort till ett tropiskt paradis med Escada Born In Paradise!

Born In Paradise är den 22:a läckra Fashion Fragrance-doften från Escada - en berusande cocktail av exotiska noter. Born In Paradise ger en känsla av värme och glädje - den förflyttar dig till det tropiska paradiset i Franska polynesien och framkallar bilder av vackra och färgstarka blommor, gnistrande vita stränder, klart turkost vatten och utsökta tropiska frukter.

Inspirerad av den berömda drinken Piña Colada är Escada Born In Paradise en förtrollande cocktail av ananas och kokosmjölk, som mixats med de vattniga och syrliga noterna hos vattenmelon, grönt äpple och har förstärkts med trä-, mysk- och gräddnoter. Doften är sprudlande i sin karaktär och bjuder först på frestande och läckra fruktnoter och smittande, lättaam känsla med inspiration från tropiska dagdrömmar - vilket gör den till den perfekta sommardoften som tar med dig till paradiset.

Toppnoter:
Doften bjuder först upp till en het sommardans som består av friska noter av grönt äpple och vattenmelon som frestar minnena. I kombination med söt och kärnfull guava fylls soften av en lekfull energi och läcker fräschör.

Hjärtnoter:
Hjärtat i doften sveper in dig i en diskret undeton av kokosmjölk som får liv av läcker ananas och framkallar solkyssta minnen från den perfekta sommarsemestern.

Basnoter:
Basen rymmer en lugnande kombination av tränoter från sandelträ, ceder och mysk för en sammetslen och sensuell värme - vilket djup till de somriga noterna. 

30ml

Artikelnummer: 1102-105-0030

Läs mer

  • Omdömen (4)
  • Video

Omdömen

Betygsätt produkten

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Mest hjälpsamma positiva omdöme

Jeanette 2014-11-14 18:01
luktar sommar!
jätte god doft. Luktar som reklamen säger PARADIS = )

Fler omdömen

Anna 2015-01-20 22:31
Ljuvig !
.... Kan varmt rekommenderas !
5 2014-12-26 21:31
.
^^hur luktar paradis?
IM 2014-11-12 16:59
:(
Den luktar jätte äckligt

Video

E-handel från Avensia    Copyright © 2013 Lyko Hair AB