På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Essie Nail Lacquer 04 Pearly White

Fri frakt, kan skickas omgående
7 betyg 4

129:-

Köp

Essie Nail Lacquer
Essie nagellack har en professionell borste för exakt applicering, kontrollerad mängd och en slät manikyr. Nagellackets formula håller hög salongskvalité och gör att lacket håller länge.

Grundaren Essie Weingartens bästa råd för lackning ärFör att uppnå bästa resultat ska du använda:
- två lager nagellack
- ett överlackVänta alltid två minuter mellan varje lackning.

Fria från formaldehyd, DBP & toluen.

Färg: 
Pearly White 4

13,5ml

Artikelnummer: 1103-300-0001

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bästa nagellacket!

Har provat många olika märken på nagellack och kommer alltid tillbaka till essie. Lätta att applicera, blir fin jämn färg och sitter länge! Helt enkelt bästa märket på lack!

Bra men lite tunt

Jag tycker mycket om Essies nagellack, och har beställt 4 färglack (Bordeaux, Wicked, Play date, Lapiz of luxury). De har fin färg och jag älskar att det är bred borste (största anledningen till att jag mest använder Essie, Isadora och Depend). Färgen är dock lite tunn - efter två lager kan man fortfarande se genom (och ojämnheter genom) nageltippen. Men lacket håller bra och ger färg som korresponderar den man ser på flaskbilden!

Fin färg men...

Färgen är jättefin och var precis som jag förväntade mig, dock är jag osäker på om nagellacket verkligen är äkta Essie då den inte har den där breda borsten som alla Essie-nagellack vanligtvis har.

Linnéa
Visa -2 kommentarer till

Fantastisk för våren

Alla Essies nagellack känns riktigt sköna att jobba med, de flyter ut lätt och blir inte randigt som andra lack kan bli. Just den här färgen är en vår-favorit och är supervacker! Önskar att det fanns ett pastellgult som jag kunde matcha det här med!

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten