På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Fagron

1990 startade Ger van Jeveren företaget Fagron i Rotterdam och ville med detta åstadkomma hudvårdsprodukter som utöver ett perfekt resultat även var skonsamma mot kroppen, miljön och som kunde räcka länge. Fagron finns numera i över 30 länder så att säga att det blivit en succé är att underdriva. Hemligheten bakom företagets produkter är en avancerad forskning som gett dem möjlighet att blanda ingredienser som annars inte provats, men som visat sig vara ultimata då det kommer till att förebygga, återfukta och förnya hud. Hos Lyko hittar du mängder av produkter från Fagron som sträcker sig från hudkrämer, schampo, lotioner och läppbalsam till badoljor. Fagron är ett företag som låter dig som kund ta del av en avancerad teknologi som du därefter inte klarar dig utan. 

 

 • Fagron Vaselincarbomercreme

  Fagron Vaselincarbomercreme

  59:-
  Favorit

  Fagron Vaselincarbomercreme

  59:-

  Lätt, återfuktande och närande creme till hela kroppen. Lätt, återfuktande och närande creme som snabbt tränger in i huden och mjukgör. Till hela kroppen och även lämplig till eksem.

  Användning:
  Använd efter dusch och bad eller vid behov. Bör ej användas på små barn.

  Innehåller:
  Paraffin, Petrolatum, Propylene Glycol, Carbomer, Cetearyl Alkohol, Ammonia, Aqua

  100ml

Visar 1 till 1av 1