På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Fudge Clean Blonde Shampoo 300ml

12 betyg 5

189:-

Tillfälligt slut

För blont hår som behöver rengöring och uppfräschning.

Vår mest kraftfulla Neutralising Blonde Duo. Det perfekta partnerskapet för attneutralisera och rengöra samtidigt som det tar bort oönskade gultonerfrån blont hår

Innehåller:
Neutraliserande violetta pigment och proteiner. Med hydratiserande Guarana

300ml

Artikelnummer: 1116-119-0300

Läs mer

Produkten ingår i följande paket

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Mer om produkten

Produkten ingår i följande paket

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

Effektivt

Ett galet effektivt silverschampo från fudge. Rekommenderar att lära känna produkten långsamt börja med max 3 minuter och jobba upp om du vill ha mer effekt av den nästa tvätt. Love!

Mycket bra

Bästa silvershampot jag provat och då har jag provat många sorter. Ger omedelbar effekt men man bör vara mycket försiktig med hur länge man låter det verka i håret för det slår väldigt lätt över i blålila.

Superbra

Riktigt bra silvershampo som effektivt tar bort de gula tonerna, du ser skillnad redan efter första tvätten. Låt schampot sitta i 3 -5 minuter för att det ska verka. Kommer aldrig sluta med denna, den är verkligen grym!

Bäst

Såå mycket pigment i denna produkt! Behöver bara ha i några minuter sen är alla gula toner borta! Den är bäst! Rekommenderar!!

suveränt

Bästa silverschampot. Tänk på att "smöra" på detta på längderna och inte gnugga in det. Låt det verka en stund och skölj sedan.

Klockren

Fick tips om detta Schampoo och jag har idag provat det. Jag är supernöjd. Såg resultat på en gång. Jag har superblont hår så det "bet" på en gång. Håret blev lite kallare med spår av blått som ter sig som silver. Supersnyggt!!

Visar 5 av 10 Visa alla

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten