På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Fudge Textures Matte Mineral French Styling Milk

Fri frakt, kan skickas omgående
1 betyg 4

59:-

Köp

Fudge Textures Matte Mineral French Styling Milk
Mineralrik stilförnyelse för struktur och rörelse. Denna styling milk ger en lätt textur för medium till långt hår. Applicera flera gånger för extra textur. Applicera på torrt hår för att skapa en lätt struktur med en naturlig matt finish.

Passar för längre, uppklippta frisyrer.

50ml

Artikelnummer: 1116-367-0050

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Mycket bättre än förväntat!!

Testade denna produkt nyligen och har snabbt blivit min favorit av stylingprodukt. Med typiskt tunn Nordisk kvalité och med lite längd uppe på skallen funkar den här produkten jättebra utan att kännas kladdig eller stabbig. Applicering i fuktigt hår blir det lite som wetlook när det torkat. Drar man fingrarna genom håret och rufsar det när det torkat försvinner wetlooken och håret får volym och lätt stadga och håller håret på plats hela dagen. Produkten funkar både för killar och tjejer. På långt hår också utmärkt om du vill ha håret lite separerat och inte helt slätt, lite typ Beach look. Lätt att applicera. //Stefan Lyko

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten