På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

ghd Gold Max Styler

Fri frakt, kan skickas omgående
5 betyg 5

1699:-

Köp

Fantastiskt tjockt hår är en välsignelse, men styling kan vara en riktig kamp. Med den nya ghd Gold Max Styler kommer du lyckas varje gång. De större plattorna  slätar omedelbart de hårdaste, längsta lockar och afro-hår.

Den nya Gold stylern är den lyxigaste stylern från ghd någonsin. En läckrare design med guldskimmer under den svarta perfekta finishen. Dessutom med nya guldfärgade, glamorösa plattor som, förutom är underbart vackra att se på, förvandlar ditt hår med samma kvalitet som du förväntar dig från ghd.

Gold Max Styler är dessutom förbättrad med en mängd nyheter - bland annat mjukare kanter som minimerar risken att håret fastnar, förbättrade plattor som ger bättre glid och upp till 10% svalare kropp på stylern.

Den har en innovativ digital kontroll som förbättrar dina stylingchanser, avancerade keramiska värmeelement som ger det absolut bästa inom antistatisk glans. Dessutom finns också självklart "sleep mode" - en inbyggd säkerhetsfunktion som automatiskt stänger av din ghd-styler om den inte används på 30 minuter.

Dessutom kan du även ta med dig denna produkt överallt - den har universell volt vilket betyder att du kan få samma fantastiska ghd-kvalité även när du är iväg och reser. 

Elegant design.
Stylerskydd.
Automatisk avstägning.
Sladd: 2.6 m
Storlek plattor: 85 x 40mm
Maxtemperatur: 190°C.
110 - 240V, 150W.
2 års garanti.

Artikelnummer: 1121-318-0000

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Lockigt hår?

Jag har tjockt och lockigt hår, har svårt att få det platt med min björn axen plattång. Undrar om denna fungerar bättre? Vad är det för skillnad på en björn axen och denna?

Mirlinda
Visa -2 kommentarer till

Löshår

Absolut bästa plattången som går att få tag på! När man har löshår så är de ju mycket mer att styla än vanligt. Tog typ 5 minuter så va hela håret platt och såg ut så gott som nytt :-D

Tjockt hår

Är så nöjd med denna plattång. Har alltid haft jättetjockt hår som tagit hur lång tid som helst att få platt. Med denna tog det mig 2 min så var hela håret platt och spikrakt. Riktigt bra och värt varenda krona.

Långt, tjockt hår

Den perfekta plattången för dig med långt, tjockt hår. Endast ett drag per passé behövs för ett platt och blankt resultat.
/Åsa, frisör Lyko Hair AB

Åsa
Visa -1 kommentarer till

Bred styler

Ghd är märket vi använder på våra salonger mest. Högsta kvalitét, lättanvänd och absolut temperaturkontroll. Välj denna om du vill ha en bred styler men få samma finesser som övriga gud stylers. //Stefan Lyko

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten