På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

gloTherapeutics Cyto-luxe Mask

Fri frakt, kan skickas omgående
0 betyg 0

700:-

Köp

Cyto-luxe Mask 
En intensiv, hudförnyande ansiktsmask som utnyttjar stamceller från plantriket för att återfå elasticiteten och fyllnaden i huden. Masken känns silkesmjuk och slät. 

Rekommenderas för: mogen hud. 

Aktiva Ingredienser: Citrustem™ (Citrus Sinensis) – stamceller från apelsin som odlas i laboratorium ger starkare och renare aktiva ingredienser. Dessa innehåller aminosyror, peptider och proteiner som förnyar och bevarar elasticiteten i huden och gör att rynkor reduceras.Instalift® Goji GF (Goji Berry Extract) – används i traditionell kinesisk medicin. Angriper slapp hud och rynkor genom att erbjuda en snabb och synlig lyfteffekt. Ger också långvariga anti-aging fördelar som antioxidanter, och stimulerar kollagenproduktionen.Platinum Ferment – peptid med stark antioxidanteffekt och stimulerar kollagenproduktionen. Indinyl™ – fröextrakt från en indisk planta. Strukturen och verkan liknar hyaluronsyra. Pearl Extract – pärlemor är den viktigaste komponenten i en pärla och innehåller 20 naturliga aminosyror. Forskning visar att det har en förmåga att förnya, läka och stimulera huden.Caviar Extract – innehåller vitamin A, D, E, B, aminosyror och proteiner som ger näring till huden. Glycoderm – ger en trefaldig effekt av ceramider, hyaluronsyra och Blossom Honey.Kombuchka™ (Saccharomyces/Xylinum Black Tea Ferment, Hydroxyethylcellulose) – kallat “the long life fungus,” och är en fermenterad form av svart te, förbättrar texturen.pH: 4.71 

Användning: applicera ett jämnt lager i ansiktet och på hals efter rengöring och toner. Låt masken verka i 10 min, och tvätta bort med fuktig handduk. Används 1-2 gånger per vecka. Applicera därefter Cyto-luxe Face Essence.

50ml

 

Artikelnummer: 1668-128-0050

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Mer om produkten

Du får på köpet

Du får på köpet

gloTherapeutics Spot Fix Blemish Treatment 5ml, när du handlar för 500:- från gloTherapeutics.

gloTherapeutics Spot Fix Blemish Treatment Värde 205:-

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten