På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

gloTherapeutics Ultra 15% Vitamin C

Fri frakt, kan skickas omgående
0 betyg 0

1200:-

Köp

Ultra 15 % Vitamin C 
Reducerar dramatiskt synligheten av fina linjer och rynkor med en nyteknologisk blandning av peptider och antioxidanter. Detta ger ett komplett skydd, reparerar och stärker hudcellerna och deras funktioner. 

Rekommenderas för: alla hudtyper. 

Aktiva ingredienser: Ascorbic Acid (L-) (Vitamin C) – en kraftig antioxidant. Skyddar huden mot skador orsakade av UV-strålar. Bleker, förbättrar elasticiteten och minskar synligheten av fina linjer genom att stimulera kollagensyntesen. L-ascorbic Acid är den enda form av Vitamin C som kroppen känner igen och kan använda. Zinc Sulfate – hjälper kollagenasen genom att nytt kollagen kan produceras. Acetyl Tyrosine (L-Tyrosine) – en aminosyra som hjälper huden att absorbera Vitamin C och bidrar till att öka fibroblasternas aktivitet för att öka kollagenproduktionen. Preventheliea - en tetrapeptid som bekämpar skador från UV strålar. Daglig användning visar att DNA repareras och glykosidering motverkas. Longevicell - en buske från medelhavet som är effektivt cellregenerande och påverkar glykosidering av kollagenet och minskar ålderstecken. Inyline - en hexapeptid som minskar linjer som  uppstått av mimiska rörelser. pH: 2.10 

Användning: applicera på morgonen på rengjord hud. Låt  serumet absorbera, applicera B5 Hydration, och vid behov avsluta med en moisturizer från glo therapeutics.

30ml

Artikelnummer: 1668-109-0030

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Mer om produkten

Du får på köpet

Du får på köpet

gloTherapeutics Spot Fix Blemish Treatment 5ml, när du handlar för 500:- från gloTherapeutics.

gloTherapeutics Spot Fix Blemish Treatment Värde 205:-

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten