På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Goldwell Colorance Soft Color 6MB

Fri frakt, kan skickas omgående
3 betyg 5

159:-

Köp

Enkel skumtoning med snabbt resultat! Soft Color är en snabbverkande skumtoning som är enkel att avända. Håret får färg, mer lyster och glans.

  • Skonsam skumtoning för håret
  • Når 80% av sin färgintensitet på endast 5 minuter
  • Ger lysande och glänsande färgresultat


Användning:
Snabb och enkel applicering med händerna, kam eller borste. Använd handskar vid applicering och skölj ur.

125ml

Artikelnummer: 1127-139-0002

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Världens bästa toning!

Blev tipsad om denna av min frisör för flera år sedan. Har inte använt någon annan toning sen dess. Jämnar ut hårtonen utan att ta bort de fina skiftningar/slingor man redan har. Har man utväxt blir den fint ihoptonad med längderna. Man känner sig redan mycket fräschare efter en användning! Låt sitta i lite längre än rekommenderat (jag brukar ha den i ca 15 min) och avsluta med en inpackning. Ger klart märkbar skillnad. Älskar denna!

Älskar denna produkt!

Har du som jag slingat hår men med lite gult i och kanske inte gillar att använda så mycket silverschampo så är denna produkt något för dig! Den är suverän!!
Jag har egentligen brunt hår med lite rödpigment i men har massor med ljusa slingor, så mycket så jag nästan ser färgad ut (blond) Jag har denna 10 V och det ljusar upp så bra! Själv sitter jag med den i 20-25 min innan jag sköljer ur men är man ljusare från början så rekommenderar jag att börja med 10 min för risken är annars att det kan slå mot lila/grått så där som det även kan bli av silverschampo. Det är bättre att testa sig fram och förlänga tiden allt eftersom.

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten