På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Grecian

Ditt hår är uppbyggt av protein och i proteinet finns ett ämne som heter melanin. Det är det som gör att du har färg på håret. Detta ämne avtar dock med åren vilket medför att vissa blir gråhåriga, något som blir ett problem för många som vill bevara sin ungdomliga glans. Företaget Grecian har tänkt på detta och tack vare deras revolutionerande produkt Grecian 2000 så kan man få sin färg tillbaka. Grecian 2000 innehåller nämligen ett ämne som liknar melanin och som lierar sig med hårets protein som på sikt ger håret färg igen. Helt perfekt för dig som vill ha en långvarig förändring istället för att färga ditt hår. Lyko är väldigt stolta över att sälja produkter från Grecian och vi rekommenderar dig med grånande hår att genast ta del utav vårt sortiment.

 • Grecian 2000

  Grecian 2000

  95:-
  Favorit

  Grecian 2000

  95:-

  Grecian 2000
  Grecian 2000 Lotion arbetar mot grått hår och ger tillbaka din naturliga hårfärg. Håret är uppbyggt av protein och i proteinet finns en substans kallad melanin. Med åren minskar mängden melanin och håret börjar bli grått. När det inte längre finns något melanin kvar blir håret vitt. Denna lotion utvecklar ett pigment som liknar melanin. Det förenar sig med proteinet inne i hårstrået och vänder successivt grånadsprocessen. 


  Grecian 2000 Lotion ger omedelbart resultat eftersom varje behandling återger något av färgen. Det sker gradvis och ditt hår kommer att se alldeles naturligt ut. Du kontrollerar själv färggivningsprocessen och bedömer själv när färgen blivit den du önskar. Du kan t o m behålla lite grått vid tinningarna om Du önskar.

  Det är lika lätt att använda som ett hårvatten. Ingen blandning, inget kladd, inga komplicerade instruktioner. Kan användas av både kvinnor och män.

  Applicera dagligen i två till tre veckor tills du uppnått en färg som passar dig. Applicera därefter en till två gånger per vecka för att behålla färgen.

   

  125ml

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Visar 1 till 1av 1