På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Håkki

Konstnären Tomas ”Håkki ” Eriksson ifrån byn Ljungaverk i Medelpad är en man som inte skäms för sitt ursprung. Tvärtom, Håkki vill att fler ska se skönheten och det unika med en glesbygd. I sina verk, föreläsningar och numera med produkter för håret så passar han alltid på att nämna fördelarna med ett mindre samhälle. Hårvaxen från Håkki bär alla det härliga namnet Flott och är numrerade från ett till fyra. Alla har unika egenskaper som gör att hårstilar som passar för både en stekare från Stureplan eller en raggare från Ljungaverk kan skapas. Lyko är väldigt stolta över att sälja hårvax från Håkki och därmed sätta Ljungaverk på kartan. 

 • Håkki Flott Topp 4

  Håkki Flott Topp 4

  99:-
  Favorit

  Håkki Flott Topp 4

  99:-

  Kräver ditt hår tuffa tag? Flott topp nr 4 är ett vax som håller din frisyr i kontroll även vid styv kuling. Hård men rätttvis!

  Ta lite vax i nävarna och limma in det i lätt fuktigt eller jättetorrt hår. Bli en vinnarskalle!

  Holdfaktor: Mycket bra

  Ingredienser:
  Wheat Amino Acids: Stärkande egenskaper
  VP/VA Copopolymer: Ger hold och absorberar fukt
  Coumarin: Utredande

  100ml

 • Håkki Flott Topp 3

  Håkki Flott Topp 3

  99:-
  Favorit

  Håkki Flott Topp 3

  99:-

  Håkki Flott Topp 3 Hårvax 100ml

  En paste som boostar volymen, är stark och samtidigt ger en glans som gör många människor avundsjuka. Billy Idol möter Ghandi ungefär.

  Applicera FLOTT TOPP i torrt eller otorrt hår - sedan är allt upp till dig! Lite av en win-win situation.

  Medium-Bra hold

  100ml

 • Håkki Flott Topp 1

  Håkki Flott Topp 1

  99:-
  Favorit

  Håkki Flott Topp 1

  99:-

  Håkki Flott Topp 1 Hårvax 100ml

  Ett wax som ger en relativt naturlig Grekisk-Romersk stil på ditt hår ifråga styrka och flexibilitet. Tänk "Slippery when wet" circa.

  Gnid in händarna med en klick FLOTT TOPP och applicera i fuktigt eller snustorrt hår. Forma sedan din egen vinnande stil.

  Medium hold

  100ml

Visar 1 till 3av 3