Macadamia No Tangle Brush

139:-

Köp
Fri frakt, kan skickas omgående
5/5 4 betyg

Macadamia No Tangle Brush

Macadamia No Tangle Brush
Detta är borsten för dig som vill reda ut håret på ett skonsammare sätt. No Tangle borsten är unikt designad så att den inte ska lugga dig, Den special gjorda borsten är så pass mjuk att då den möter motstånd viker sig borsten och på så sätt reder den ut håret på ett skonsamt sätt. En helt fantastisk borste ! Fungerar även bra på Extensions.

Artikelnummer: 1190-321-0000

Läs mer


  • Omdömen (4)
  • Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Omdömen

Svetlana 2015-02-13 15:49
Grym
BÄSTA bosten någonsin, kamma blött och tovigt hår har aldrig varit enklare!
Frida 2014-12-05 23:17
Sjukt bra!
Jag uppgraderade mig från en vanlig tangle brush till den här. Anledningen är att jag alltid tappade den andra och behövde något längre att hålla i. Samt att jag beställde Macadamia Natural Oil produkter och slängde in denna också. Den här borsten är (efter en dag) den bästa borsten jag någonsin har haft. Sjukt lätt att borsta igenom håret även fast den knappt har dragit bort några hårstrån. Och håret känns väldigt lent och fint efteråt. Den är även jättebra att borsta ut Macadamia Proffessional Healing Oil Treatment med.
Anonym 2014-10-02 19:49
Bäst!
Bästa borsten!
Går lätt att borsta håret, känns som att mindre hårstrån rycks bort och hamnar på borsten jämfört med min gamla borste. Men det jag blev mest imponerad av var att håret känns så slätt och lent efteråt. Min sambo sa vilket hårsvall det ser ut som på en reklam ;)
Evelin 2014-07-12 00:40
Grym
Bästa brush som finns. Perfekt storlek och stark. Har långt och tungt hår ganska tjockt, den går igenom som smör. Klart måste man köpa till schampo och balsam från macadamia. Grymt bra.

Video