Matrix Total Results Blonde Care Shampoo Conditioner

169:-

Köp
Fri frakt, kan skickas omgående
4/5 4 betyg

Matrix Total Results Blonde Care Shampoo Conditioner

Shampoo
Total Results Blonde Care är lösningen för alla typer av blonda hår - färgade, blekta, slingade som naturligt blonda hår. Defence 360° Technology med kamomill och panthenol är en skonsam formula som förlänger klara blonda nyanser, ger glans, förebygger slitage & skyddar mot UV-strålar. Resultatet är ett VÅRDAT, SKYDDAT, GLÄNSANDE och STÄRLT blont hår.
 
Användning:
Applicera i vått hår. Massera upp ett skum. Skölj ur. Fortsätt med Blonde Care Weightless Conditioner

300ml

Conditioner
Total Results Blonde Care är lösningen för alla typer av blonda hår - färgade, blekta, slingade som naturligt blonda hår. Defence 360° Technology med kamomill och panthenol är en skonsam formula som förlänger klara blonda nyanser, ger glans, förebygger slitage & skyddar mot UV-strålar. Resultatet är ett VÅRDAT, SKYDDAT, GLÄNSANDE och STÄRKT blont hår.
 
Användning:
Appliceras i vått hår efter tvätt med Blonde Care Shampoo. Massera in och skölj ur. Fortsätt med Blonde Care Flash Filler Sheer Mist för bästa resultat.

250ml

Artikelnummer: 1008-315-0000

Läs mer


  • Omdömen (3)

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Mest hjälpsamma positiva omdöme

Lena 2014-12-20 11:03
Jättebra
Mitt hår brukar vara väldigt svårkammat sedan jag har tvättat det, men de här produkterna fungerar väldigt bra på blond hår. Jag använde tidigare annat schampo från Matrix, men det fungerade inte alls lika bra som de här gör. Jag är jättenöjd.

Fler omdömen

Erika 2015-01-09 15:12
Bra produkter
Har nu prövat denna kombination i några veckor, och tycker att jag märkt en skillnad. Inte så jättestor skillnad men ändå, helt okej för det priset.
Ett plus för balsamet som gjorde mitt hår väldigt lätt att reda ut. Då jag är håröm är det viktigt att det reder ut bra.
Johanna 2014-10-08 04:52
Dåligt
Matrix Total Results Blonde Care Shampoo Conditioner funkade inte alls för mitt hår. behövde tvätta varje dag för att det skulle se fräscht ut och just efter tvättning var den del av håret som var färgat, otroligt slitet!