På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Lanza Keratin Healing Oil

Fri frakt, kan skickas omgående
9 betyg 4

299:-

Köp

Lanza Keratin Healing Oil
Nästa generations behandling, så avancerad och kraftfull att den reparerar skador och tillför Keratin, inifrån och ut. Keratin Healing Oil förstärker hårets styrka och elasticitet. Den innehåller en ultra-reparerande blandning av keratin protein och L&rsquoANZAs Phyto-IV Oil Complex som återställer slitet och väldigt skadat hår. Denna kraftfulla behandling lämnar håret otroligt friskt med en strålande glans. Absorberas snabbt och fullständigt av håret. Ger ett fullt UV- och värmeskydd. Perfekt för alla hårtyper. Minskar torktiden med 65%. Keratin Healing Oil bygger upp inre styrka och förbättrar fiberintegritet. Dessutom återskapas hårets inre struktur. Fuktresistent för att förhindra frizzighet.
Värmeskydd till 260°C

Fördela en liten mängd jämnt över handdukstorkat eller torrt hår. Föna eller styla efter önskemål.

100ml 

Artikelnummer: 1177-395-0100

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

Lanza

Perfekt för mig med torrt och frissigt hår. Håret blir mjukt och torkar mycket fortare när man blåser håret. Luktar gott!

Ljuvlig

Grym produkt. Håret blir glansigt & frissigheten minskar & så är jag helt kär i doften mmm😊. Allt i ett, rena terpain för ditt hår.

Keratin Healing Oil

Detta är en produkt som jag återkommer till gång på gång. Jag provar andra oljor och värmeskydd, men blir aldrig lika nöjd som med denna!

Köper man den större förpackningen (100ml) har flaskan en pump som gör det lättare att dosera. Väl värd sitt pris!

Okej

Jag har vågigt tjockt = torrt hår. Produkten är helt ok håret blir något mjukare och skönare men inte tillräckligt "kompakt". Flaskan är utan något munstycke så svårt att dosera.

Visar 5 av 7 Visa alla

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten