Moroccanoil Curl Defining Cream 75ml

105:-

Tillfälligt slut
5/5 2 betyg

Moroccanoil Curl Defining Cream 75ml

Moroccanoil Curl Defining Cream
Avancerad teknik som ger dig en intensiv mjukgöring och en minnesförmåga för lockar som kontrollerar frissigheten under längre perioder. Ger håret exceptionell rörelse med optimal stadga samtidigt som den stärker som den stärker naturliga looken av lockar.

Användning:
Applicera en generös mängd på rent, handukstorkat hår. Använd hårtork med diffuser eller låt det självtorka.

75ml

Artikelnummer: 1207-106-0075

Läs mer


  • Omdömen (2)

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Mest hjälpsamma positiva omdöme

Ida 2014-11-19 16:42
Kanon!
Eftersom jag åker utomlands snart, och alltså lämnar plattången hemma, så klickade jag hem denna så jag kan få till mitt lockiga hår istället. Testade den för någon dag sen och jag ÄLSKAR den! Mina lockar som har tendens till att bli frizziga blev istället mjuka och fina tack vare denna, blev inte tungt eller fett på något sätt som jag har upplevt av andra produkter i krämform. Och det är ett stort plus att det luktar så OTROLIGT gott.

Hade i detta i vått hår så som det står att man ska göra, formade och klämde fram lockarna så som jag ville ha dom och lät det sen självtorka då jag gillar det bättre än att använda en fön.

Så för mig och mitt hår så funkade denna perfekt, har ganska tjockt och medellångt hår. Säkert olika från hårtyp till hårtyp, men den är värd att testa!

Fler omdömen

Monika 2015-04-16 16:15
Utmärkt
Jag sätter i en rejäl klick i mitt hår som är vågigt/självfall, i handdukstorkat hår och jag får behålla mina lockar i flera dagar, enkelt att styla håret. Luktar gott och enkelt att använda varesig du vill låta ditt hår självtorka eller föna det.

Stort plus för att håret inte blir stelt utan rör sig naturligt utan att ge ihopklumpade lockar vilket jag upplevt med andra curl produkter.