På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Macadamia Natural Oil Nourishing Leave In Cream

9 betyg 3

Utgått

Denna produkten har utgått från vårt sortiment. Se våra rekommendationer nedan.

Macadamia Nourishing Leave-In Cream är ett leave-in-balsam i krämform som är berikat med näringsrika oljor för att vårda och tämja oregerliga lockar. Ditt hår kommer att bli mjukt, strålande blankt och UV-skyddat.

Dessa makalösa produkter från Macadamia Natural Oil innehåller två av världens mest näringsrika, dyrbara naturliga oljor, Macadamia Nut Oil och Argan Seed Oil. Dessa ger håret den ultimata skönhetsbehandlingen vid varje tillfälle och låter håret bibehålla sin hälsosamma glans. Håret får nytt liv och en intensiv "närings-boost".

Ditt hår kommer att stråla av välmående!

60ml

Artikelnummer: 1190-303-0060

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

Ny Favorit

Köpte denna för ett tag sedan för mitt hår var riktigt torrt och risigt. Och hittills är den super och tigrar fantastiskt. Brukar använda varje gång jag duschat håret med vatten eller schampo och tycker håret blir lätt borstat, luktar fantastiskt och blir lent.

Mest hjälpsamma negativa

VARNING: En produkt som gör en besviken

Testade den här produkten i långt lockigt hår efter jag tvättat håret. Den är svår att fördela jämnt och känns som en fet kräm i håret även om man kammar ut produkten för att försöka fördela den jämnt. Luktar tuggumi. Läser man innehållsförteckningen så ser man att den INTE innehåller mest oljor utan istället olika kemikalier som är svåra att identifiera. Känns dessutom irriterande i hårbotten (kliar) och gör ingen märkvärd skillnad om man försöker få glansigt hår. Känns som en fet kräm på håret efter att håret torkat. Rekommenderas verkligen inte.

Varning!

Innehåller mycket alkohol som absolut inte är något som vårdar håret snarare tvärtom! Jag köpte denna produkt och tyckte detta var riktigt bra i början men efter någon månad så insåg jag att mitt hår bara blir allt mer förstört... lampan tändes och gick och kolla ingredienserna... Åker i sopporna direkt! Riktigt besviken!

toppen för torrt hår!

Har tagit en klick utav denna efter duschen, i topparna på mitt hår som brukar vara torra och risiga. Men med denna så blir även topparna på håret mjuka och lättborstade!

Rekommenderas!

Älskar den! Doftar underbart och för mitt torra hår så är det hittills den ända produkten som får håret att se mjukare och friskare ut utan att se fett ut!

Visar 5 av 8 Visa alla

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten